ΑΕΚ: Ρήξη συνδέσμων ο Νταντσένκο, εκτός και ο Τσιγκρίνσκι

Με 18 παίκτες, οι τρεις εκ των οποίων τερματοφύλακες η αποστολής της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη. Ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο ο Νταντσένκο, εκτός έμεινε ο Τσιγκρίνσκι.

Πολλά τα προβλήματα για τον τεχνικό των “κιτρινόμαυρων” ενόψει του σημαντικού αγώνα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ προστέθηκε και ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση και έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού, με τον Ουκρανό να συνεχίζει την θεραπεία που ακολουθεί.

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ πρόκειται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος ξανά από Μάιο.

Στην Αθήνα παραμένουν και οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος που ακολουθούν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Παράλληλα και ο Γιάννης Σαρδέλης γυμνάστηκε μόνος του, λόγω μυϊκών ενοχλήσεων.

Στην προπόνηση του Σαββάτου το παρών έδωσε και ο Αντρέ Σιμόες ο οποίος επέστρεψε από την Πορτογαλία και την Τρίτη αναμένεται να χειρουργηθεί στον αστράγαλο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Παντελή Νικολάου.

Ο Πορτογάλος χαφ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπαίκτες του και τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και με τον γιατρό της ομάδας, Χάρη Λάλο.

Η αποστολή:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη🟡⚫️ #arisaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten #playoff

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.