ΠΑΟΚ: Με τέσσερις απουσίες στην Τρίπολη

Ν' αξιοποιήσει την καλή ψυχολογία που αποκόμισε η ομάδα από τη νίκη της περασμένης Τετάρτης θέλουν στον ΠΑΟΚ επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και σ' επίπεδο πλέι οφ

Με δύο απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της 3ης αγωνιστικής των Play Offs και τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “H σεζόν πλησιάζει στο τέλος της κι εν μέσω πολλών και δύσκολων αποστολών, ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη σταθερότητα που θα του επιτρέψει να κάνει φινάλε με θετικό πρόσημο κι επίτευξη των στόχων που του έχουν απομείνει.


Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, κυρίως χάρη στον τρόπο που ήρθε κι όχι τόσο λόγω απόδοσης, βοήθησε στο ψυχολογικό κομμάτι και τώρα ο Δικέφαλος καλείται να… επενδύσει πάνω σ’ αυτή και να περάσει από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος μάχεται για να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η κατάσταση στη βαθμολογία των Play Offs μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχει περιπλακεί αρκετά και δεδομένου ότι η Ελλάδα για τη νέα σεζόν έχει μόλις τέσσερις θέσεις στις διοργανώσεις της UEFA, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη για να πλησιάσει τη δεύτερη θέση και να μην αγχωθεί εν όψει της συνέχειας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση στην Αρκαδία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (10.04) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo, παιχνίδι τριών ομάδων, ενώ στο φινάλε είχαμε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση κι αποχώρησε από την προπόνηση, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Οι δύο παίκτες είναι εκτός μάχης για το επικείμενο παιχνίδι, όπως και ο Άντριαν Περέιρα, ο οποίος έκανε θεραπεία, ενώ ο Ενέα Μιχάι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και μπαίνει στην τελική φάση της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο για να ταξιδέψουν στην Τρίπολη είναι οι: ΖίβκοβιτςΠασχαλάκηςΒιεϊρίνιαΡοντρίγκοΊνγκασονΚρέσποΜιχαηλίδης, Μπαμπά, ΤσιγγάραςΕλ ΚαντουρίΣβαμπΝτόουγκλαςΚαγκάβα,  ΟυάρνταΚωνσταντέλιαςΜουργκ, ΛάμπρουΑ.ΖίβκοβιτςΤζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.