Ατρόμητος – ΑΕΛ: Τα στατιστικά της αναμέτρησης

Η διοργανώτρια Αρχή, Super League κοινοποίησε σημαντικά στοιχειά για την αναμέτρηση Ατρόμητος - ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τα playouts του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο Περιστέρι οι “βυσσινί” θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν να “συλλέγουν” βαθμούς ύστερα από την ισοπαλία με Παναιτωλικό και τη νίκη επί του Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά:

Μπορεί η ομάδα που θα «καίγεται» για βαθμούς στο Περιστέρι να είναι η ΑΕΛ, ωστόσο Ατρόμητος θέλει να σταματήσει το μεγάλο του σερί χωρίς ήττα και παράλληλα να διατηρήσει την παράδοση που τον θέλει να μην έχει χάσει ποτέ στην έδρα του από τη θεσσαλική ομάδα.

Ο Ατρόμητος

Με ήττα στα Γιάννενα και ισοπαλία στην έδρα του με τον Απόλλωνα, ο Ατρόμητος χρειάζεται ακόμα βαθμούς για να εξασφαλιστεί βαθμολογικά.

Δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, με τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ. Αυτή είναι και η μοναδική του νίκη στα 12 τελευταία πρωταθλήματος, όπου έχει ακόμα έξι ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μια ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, φτάνοντας τις πέντε στην έδρα του, τις περισσότερες στο πρωτάθλημα μαζί με τον ΠΑΟΚ. Με ισοπαλία με τον Απόλλωνα, την έκτη δηλαδή ξεκίνησε και τα Playouts εντός έδρας.

Η ΑΕΛ
Πέτυχε σπουδαία νίκη στη Ριζούπολη στο ξεκίνημα των Playouts, αλλά δεν μπόρεσε να το επαναλάβει στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και παραμένει τελευταία.

Η ΑΕΛ κέρδισε τα τρία από τα έξι τελευταία της παιχνίδια, αφού δεν είχε νίκη στα 16 προηγούμενα. Με τις δύο νίκες της με Παναιτωλικό και ΟΦΗ, έμεινε για πρώτη φορά αήττητη για δύο διαδοχικά παιχνίδι από την αρχή του πρωταθλήματος. Το επανέλαβε στα δύο πρώτα παιχνίδια των Playouts.

Έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία εκτός έδρας, με ΟΦΗ και Απόλλωνα, αφού είχε μια στα προηγούμενα 22! Πήρε επτά βαθμούς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας, αφού είχε τέσσερις στα δέκα πρώτα!

Μεταξύ τους
Ισόπαλα έληξαν και τα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Στη Λάρισα 0-0, στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον πάγκο της ΑΕΛ, και 1-1 στο Περιστέρι, όπου ο ΑΕΛ προηγήθηκε.

Ο Ατρόμητος δεν έχει χάσει από την ΑΕΛ στα 12 τελευταία παιχνίδια, με επτά από αυτά να τα έχει κερδίσει και πέντε να είναι ισόπαλα.

Στο Περιστέρι η ΑΕΛ δεν έχει κερδίσει ποτέ, αλλά έχει πάρει επτά ισοπαλίες σε 13 επισκέψεις.

Η ιστορία
Νίκες Ατρομήτου: 9
Ισοπαλίες: 11
Νίκες ΑΕΛ: 5
Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο

Νίκες Ατρομήτου: 6
Ισοπαλίες: 7
Νίκες ΑΕΛ: 0

Στην κανονική διάρκεια
28.11.2020: ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-0
20.02.2021: Ατρόμητος – ΑΕΛ
(76’ σουτ Αγκάγιεφ – 45’ σουτ Ακούνια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.