Όταν ο Πέδρο Μαρτίνς προσγειώθηκε στην Ελλάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έσβησε τα πιο απρόσμενα κεράκια ποδοσφαιρικής τούρτας. Οι δηλώσεις με νόημα, οι ευχές των παικτών του και οι πρώτες εικόνες στη χώρα μας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φύσηξε τα πιο… αναπάντεχα κεράκια τούρτας, καθώς κατάφερε να συμπληρώσει τρία χρόνια θητείας σε ελληνικό σύλλογο. Ένα επίτευγμα σπάνιο για το ταραχώδες και ρευστό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου που καθιστά ακόμα πιο ευάλωτους απ’ ό,τι είναι σε διεθνές επίπεδο του προπονητές. Ο Πορτογάλος τεχνικός αν και την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό δεν οδήγησε την ομάδα του σε καμία επιτυχία, έμεινε στο τιμόνι και πλέον συλλέγει τίτλους και σπάει ρεκόρ. 

Όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα των καναλιών Novasports με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό καταδεικνύουν πως η ευχή των παικτών του είναι κοντά στο να γίνει πραγματικότητα: “Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα πράγματα πηγαίνουν όπως θέλω. Νομίζω ότι πρόεδρος και διοίκηση είναι ευχαριστημένοι με την προσπάθεια. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στον Ολυμπιακό και μόνο”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε για πρώτη φορά την ομάδα του ν’ αγωνίζεται στο Φάληρο στις 16 Απριλίου στο ματς της 27ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την Κέρκυρα. Στον πάγκο ήταν ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος οδήγησε τους “ερυθρόλευκους” στο ευρύ 5-1. Από τους 18 διαθέσιμους παίκτες εκείνου του απογεύματος για τους Πειραιώτες, ο Πορτογάλος στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο χρησιμοποίησε μόνο δύο, τον Κώστα Φορτούνη και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί!

Είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο της ολικής αναμόρφωσης του ρόστερ και του τρόπου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, που φέρουν την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς. Στο ματς με τους Φαίακες αγωνίστηκαν επίσης και ο Θανάσης Ανδρούτσος ως δεξί μπακ και ο Μάριος Βρουσάι ως αριστερός μέσος, παίκτες οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν φέτος υπό ειδικές συνθήκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.