Νιόπλιας: “Μας δίνει ώθηση η νίκη επί του ΠΑΣ” (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, μίλησε για το κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ζητώντας σοβαρότητα και πειθαρχία από τους παίκτες του.

Ο Νίκος Νιόπλιας προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του σε συναισθηματική σταθερότητα και να εκμεταλλευτούν τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και την ώθηση που τους δίνει αυτό το ματς.

“Είναι ένας αντίπαλος με εμπειρία, που πάντα προσπαθεί για την ουσία του παιχνιδιού. Από την πλευρά μας, όπως λέω πάντα, είναι το τι κάνουμε εμείς. Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα στο παιχνίδι μας, να είμαστε πειθαρχημένοι και πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Νομίζω, ότι ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση, για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε σ’ αυτό το ματς.”

Ακόμη, δεν ξεχώρισε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θεωρώντας πως όλα είναι σημαντικά κι έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουν οι παίκτες του.

“Για μας όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Δεν μπορούμε να πούμε, αυτό είναι έτσι και εκείνο αλλιώς. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε, αυτό και μόνο το συγκεκριμένο και να παίρνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό, γιατί ο αντίπαλος είναι διαφορετικός, όπως και οι συνθήκες. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε πολύ γρήγορα, τόσο εμείς από τον πάγκο, όσο και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στον αγωνιστικό χώρο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.