ΟΦΗ: Με Σολίς, Ντε Γκουζμάν και Σωτηρίου στη Ριζούπολη

Ο ΟΦΗ δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα (Σάββατο 17:15, NS1HD) και ο Νίκος Νιόπλιας έχει τρεις σημαντικές επιστροφές στην προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα.

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ θέλει να συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι και να πάρει κι άλλους σημαντικούς βαθμούς στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Νίκος Νιόπλιας είδε παίκτες να επιστρέφουν προσφέροντας σημαντικές λύσεις.

Πρόκειται για τους Σολίς (ο οποίος ξεπέρασε άμεσα το πρόβλημά του), Ντε Γκουζμάν και Σωτηρίου οι οποίοι είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Το δελτίο τύπου της “Κρητικής” ΠΑΕ:

Με τους Δημήτρη Σωτηρίου, Nazareno Solis και Jonathan De Guzman να προπονούνται κανονικά για μια ακόμη ημέρα και να εντάσσονται στην αποστολή για τον αυριανό (10/4) αγώνα με τον Απόλλωνα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας.

To σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τελειώματα φάσεων.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 21μελή αποστολή τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Sakor, Selimovic, Μαρινάκη, Sturgeon, Solis, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Γρίβα, Mellado, De Guzman και Κοροβέση.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ oι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Adil Nabi, Luc Castaignos, Ricardo Vaz και Felipe Souza έκαναν θεραπεία. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Απόστολος Γιάννου, Πασχάλης Στάικος, Θοδωρής Μίγγος, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα σήμερα (9/4) το απόγευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.