ΑΕΚ: Τελικώς χειρουργείο για Σιμόες

Η λύση του χειρουργείου είναι αυτή που αποφασίστηκε τελικά για την οριστική αντιμετώπιση του τραυματισμού του Αντρέ Σιμόες στον αστράγαλο!

Τελικώς χειρουργείο για τον Αντρέ Σιμόες, προκειμένου να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ (και είχε γράψει το Novasports.gr από τις 31 Μαρτίου), η εκτίμηση του γιατρού που επισκέφθηκε στην Πορτογαλία ο Αντρέ Σιμόες δεν ήταν διαφορετική από αυτή του ιατρικού τιμ της Ένωσης και έτσι το χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς είναι η έσχατη και μοναδική λύση.

Από τη στιγμή που μετά από το διάστημα που έχει μείνει εκτός δεν υπήρξε σημαντική βελτίωση που να του επιτρέψει με ασφάλεια να επιστρέψει, αποφασίστηκε πως είναι είναι προτιμότερο να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος του.

Ο Πορτογάλος χαφ της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και την Τρίτη, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, είναι προγραμματισμένο να χειρουργηθεί από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Παντελή Νικολάου

Η ακριβής διάγνωση από την πρώτη μαγνητική ήταν οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξί του πόδι, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις και στην Πορτογαλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.