Ίνγκασον: “Μας έδωσε αυτοπεποίθηση ο Σαββίδης”

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη “LiveSport” υποστήριξε πως ο “Δικέφαλος” έδειξε χαρακτήρα στο ματς με την “Ένωση” και στάθηκε στη σημασία που έχει για την ομάδα του η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Είχαμε το μυαλό μας κυρίως στο να κρατήσουμε το μηδέν στα μετόπισθεν, ο Μουργκ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ μα έδωσε το ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήραμε τη νίκη και το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με επιμονή. Πρέπει να πάμε στην Τρίπολη και να κερδίσουμε”, ανέφερε αρχικά ο Ίνγκασον και συνέχισε:

“Ήταν πολύ ωραία η συζήτηση που είχαμε με τον κ. Σαββίδη. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση ο πρόεδρος. Μας είπε πως επιτρέπεται να πέσουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να σηκωθούμε ξανά. Αυτό είναι και ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου και για τον τρόπο που ανταποκριθήκαμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μέταλλο που δείξαμε για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς πρέπει να βελτιωθούμε στο πρωτάθλημα και να κρατήσουμε τη νίκη για το Κύπελλο”.

Για τον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου είπε: “Αν κερδίσουμε το Κύπελλο, θα είναι μια σημαντική κατάκτηση για την ομάδα, για εμάς, για τους οπαδούς μας, για τη Θεσσαλονίκη, για όλους. Οπότε αυτό είναι βασικό για εμάς, να ξεκινήσουμε τις νίκες και στο πρωτάθλημα, γιατί θέλουμε να βγούμε Ευρώπη και ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ έχουν θέση στην Ευρώπη”.

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του: “Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Τρίπολη ακολουθεί ο Ολυμπιακός, δεν μπορώ να σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή, δεδομένου πως έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε με την ομάδα. Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να κάνουμε νίκες, να πάρουμε βαθμούς και να κερδίσουμε το Κύπελλο. Μετά μπορούμε να μιλήσουμε για το μέλλον μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.