ΠΑΟΚ: Οι δανεικοί και ο… Γιαννούλης

Η άνοδος της Νόριτς ολοκληρώνει το deal με τον Γιαννούλη που θα συνεχίσει στην Premier League-Τι γίνεται με τους άλλους δανεικούς του ΠΑΟΚ

Η Νόριτς προχωρά ακάθεκτη προς την άνοδο στην Premier League και μαζί ετοιμάζεται και η ολοκλήρωση του deal του ΠΑΟΚ με την αγγλική ομάδα για τον Δημήτρη Γιαννούλη. 

Όπως είναι γνωστό, η συμφωνία προβλέπει ότι αυτομάτως με την άνοδο της Νόριτς, ο δανεισμός του Γιαννούλη γίνεται κανονική μετεγγραφή αντί του ποσού των 7 εκ. ευρώ.

Ο Γιαννούλης είναι βασικό στέλεχος της Νόριτς και ήδη με την αγγλική ομάδα μετράει 13 παιχνίδια, όλα ως βασικός. Και από αυτά τα 13, στα 12 έχει παίξει σε όλο το παιχνίδι.

Στο μοναδικό παιχνίδι στο οποίο αποχώρησε ήταν με την Μπλάκμπερν όταν έγινε αλλαγή στο 30ό λόγω τραυματισμού. Ο διεθνής αριστερός μπακ μετράει και μία ασίστ. 

Ο Γιαννούλης δεν ήταν η μοναδική περίπτωση παίκτη που ο ΠΑΟΚ έχει παραχωρήσει ως δανεικό σε ομάδα του εξωτερικού.

Τι γίνεται με τις άλλες περιπτώσεις;

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός είναι στον Απόλλωνα Λεμεσού από τον Ιανουάριο. Με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη που έχει στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, έχει κάνει 10 παιχνίδια (όλα ως βασικός), έχει πετύχει ένα γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ. Θα φανεί το καλοκαίρι τι θα γίνει για έναν παίκτη που είναι στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2016. 

Αντερσον Εσίτι: Από ένα σημείο και μετά, στη διάρκεια της σεζόν, άρχισε να περνάει σε δεύτερο επίπεδο επιλογών. Για τον Νιγηριανό μέσο εξετάστηκε επίσης η περίπτωση του να δοθεί ως δανεικός. Από τον Ιανουάριο είναι στην τουρκική, Γκιοζτεπέ που βρίσκεται στην 10η θέση, στη μέση της βαθμολογίας. Είναι συμπαίκτης με Μέγερι, Μιχόγεβιτς, Ιντέγε και Ναπολεόνι. Ο Εσίτι έχει κάνει 12 παιχνίδια, τα τρία ως βασικός. Ο δανεισμός του Εσίτι είναι επίσης ως το τέλος της σεζόν. 

Αντόνιο Τσόλακ: Η μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ έγινε με αρκετές προσδοκίες, ο Κροάτης όμως από ένα σημείο και μετά πέρασε εκτός επιλογών. Συνεχίζει με δανεισμό στη σουηδική Μάλμε μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο. Σε πρόσφατη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκέτεμποργκ, πέτυχε το πρώτο του γκολ, με πέναλτι. Το Πρωτάθλημα αρχίζει με τη Μάλμε να υποδέχεται την 1η αγωνιστική (10/4) τη Χάμαρμπι. 

Λέο Ζαμπά: Συνεχίζει ως δανεικός στη Βάσκο Ντα Γκάμα που είναι στη Β’ Κατηγορία της Βραζιλίας. Στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την Τομπένσε, μπήκε ως αλλαγή στο 87’ κάνοντας την πρώτη του συμμετοχή. Ο Ζαμπά θέλει να ξαναπάρει παιχνίδια, να βρει ρυθμό και να επιστρέψει στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Το Πρωτάθλημα αρχίζει στις 15 Απριλίου και το πρώτο παιχνίδι είναι με τη Φλαμένγκο. Ο δανειμός του Ζαμπά είναι μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο. 

Μάριος Τσαούσης: Στο εξωτερικό από την αρχή της σεζόν παίζει και ο Μάριος Τσαούσης. Ο 21χρονος είναι δανεικός στη Σπάρτακ Τρνάβα και θα φανεί στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.