Ολυμπιακός: Λαλά και Όλεγκ θέλουν χρόνο

Ο Τσιμίκας και ο Ομάρ είχαν την πολυτέλεια της πίστωσης χρόνου για να καταφέρουν να φτάσουν σε τοπ επίπεδο στη θέση τους.

Θα ήταν άδικο να κριθούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποκτηθεί από την αρχή της σεζόν και που δεν έχουν κάνει προετοιμασία με την ομάδα, ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που οι θέση τους παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται ο προπονητής.

Αναφερόμαστε στους Ρέαμπτσιουκ και Λαλά. Τα δύο νέα, ουσιαστικά, μπακ του Ολυμπιακού που έχουν την ατυχία να συγκρίνονται με δύο πρώην ερυθρόλευκους παίκτες που δημιούργησαν μία διάδοχη κατάσταση πολύ μεγάλων προσδοκιών.

Οι Ομάρ και Τσιμίκας είχαν δοθεί δανεικοί

Ομάρ και Τσιμίκας έπαιζαν βασικότατο ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τα έχουμε ξαναγράψει αυτα, όμως οι Ρέαμπτσιουκ και Λαλά έχουν έρθει για τον ίδιο ρόλο, όμως χωρίς τον χρόνο προσαρμογής ούτε του Νορβηγού, ούτε του Έλληνα άσου.

Ας μην ξεχνάμε πως και οι δύο είχα και μέτριες σεζόν, ενώ είχαν δοθεί και δανεικοί, μέχρι να επιστρέψουν και να φτάσουν στο τοπ της απόδοσής τους με την ερυθρολευκη φανέλα.

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ
Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Όλεγκ και Λαλά θα πρέπει να μάθουν στην πίεση του Ολυμπιακού

Ο Ρέαμπτσιουκ είναι ένας εντυπψσιακά ταχυδυναμικός παίκτης που έχει καλή σύντρα και πολύ καλό σουτ. Αν εξαιρέσουμε του πρώτο, που κάνει… μπαμ, έχουμε δει ένα μέρος των ικανοτήτων από τις σέντρες του και καθόλου από αυτή του σουτ.

Θέλει χρόνο προσαρμογής και αυτός ο χρόνος σε μία ομάδα που είναι στην… τσίτα, απαιτώντας μόνο νίκες και κατακτήσεις τίτλου, είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί.
Από τη άλλη ο Λαλά είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή καθώς στη Γαλλία έκανε πράγματα και θαύματα, ήταν πρωταγωνιστής και από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος.

Έχει κάνει ένα-δυο καλά ματς αλλά μοιάζει μαγκωμένος, δείχνει πνευματικά να μη μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας και δεν αναφέρομαι στον αγωνιστικό.

Θέλουν και οι δύο χρόνο, θέλουν να δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο και κυρίως να μπουν πνευματικά στο “τρέξιμο’ της ομάδας απο την αρχή.

Στο Ρέντη τους πιστεύουν και τους δύο πάρα πολύ και είναι βέβαιοι πως το τι μπορούν να κάνουν θα το δείξουν από το καλοκαίρι και μετά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.