Ράσταβατς: “Επιτυχημένη η πορεία της ομάδας”

Λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στην ιστοσελίδα του αρκαδικού συλλόγου για την παραμονή του στην ομάδα της Πελοποννήσου.

Λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στην ιστοσελίδα του αρκαδικού συλλόγου για την παραμονή του στην ομάδα της Πελοποννήσου, αλλά και για τους μελλοντικούς στόχους.

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνέχιση αυτής της πολύ θετικής συνεργασίας με τον Αστέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα έχουμε φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούσαμε και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο.

Μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας είναι πετυχημένη και πραγματικά πιστεύω ότι θα εξακολουθήσουμε να βελτιωνόμαστε, να προοδεύουμε και να έχουμε επιτυχίες και στο μέλλον. Ελπίζω ότι από τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα μπορούμε να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους κάνουμε χαρούμενους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.