Κωνσταντόπουλος: «Έχουμε χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος με την αντίδραση της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την ήττα από την Άντερλεχτ, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ικανοποιημένος με την αντίδραση της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την ήττα από την Άντερλεχτ, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της Ένωσης, ενώ αναφέρθηκε και στην εφετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων». Ο Κωνσταντόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την έκθεση NOVA All Sports Show & Fashion: «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε μια τέτοια έκθεση στην Ελλάδα. Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να δει ο κόσμος εδώ και μακάρι να γίνονται πιο συχνά τέτοιες εκδηλώσεις».

Για το ξεκίνημα της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν: «Είναι δύσκολο για την ομάδα να μην έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα πριν από ένα ευρωπαϊκό ματς. Το σημαντικό για εμένα είναι πως μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Ευρώπη συνεχίσαμε με δύο νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και, δεδομένου υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στο ρόστερ, έχουμε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε καλή πορεία στη συνέχεια».

Για την προσαρμογή του στην «Ένωση»: «Κάθε αρχή και δύσκολη, ειδικά όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Χρειάζομαι λίγο χρόνο. Είχα την ατυχία να έχω τραυματισμούς και αυτό είναι σπάνιο για εμένα. Δεν έχω συνηθίσει να είμαι τραυματίας. Αυτό το κάνει λίγο πιο δύσκολο. Όταν επιστρέψω, θα είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.