Καραλής: “Φοβήθηκα…”

Ο Γιάννης Καραλής μιλά αποκλειστικά στο novasports.gr για τον φόβο που ένιωσε το καλοκαίρι, για το μάθημα που πήρε αλλά και για την ανυπομονησία του να παίξει μπάλα σε ρυθμούς Super League!

Ο Γιάννης Καραλής μιλά αποκλειστικά στο novasports.gr για τον φόβο που ένιωσε το καλοκαίρι, για το μάθημα που πήρε αλλά και για την ανυπομονησία του να παίξει μπάλα σε ρυθμούς Super League!

Το καλοκαίρι ένιωσα φόβο

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μετά από 15 χρόνια παρουσίας σε όλα τα τμήματα του Ατρόμητου αποχώρησε από το σύλλογο αναζητώντας το ποδοσφαιρικό του μέλλον στην Καβάλα. Ωστόσο τα πράγματα το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν πήγαν για καλά για την Καβάλα που οριστικά πλέον δε θα αγωνίζεται στη Super League.

“Το καλοκαίρι φοβήθηκα ότι δε θα ξεμπλέξουμε ποτέ και φοβήθηκα μήπως δεν αγωνιστώ. Δεν ήξερα που θα παίζω και σε ποια κατηγορία. Ένιωθα συνεχώς ένα αίσθημα αβεβαιότητας και μια ανασφάλεια. Ήδη οι τρεις αγωνιστικές που έχουμε χάσει είναι πολλές. Ευτυχώς τώρα τα πράγματα βαίνουν καλώς για μας και πλέον σε λίγο καιρό θα ξέρω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Super League, αλλά εγώ είμαι διατεθειμένος να περιμένω ώστε να διαλέξω την καλύτερη δυνατή για μένα.”

Θα αγωνίζομαι μόνο για το παρόν

Όλα αυτά που τράβηξε το καλοκαίρι ο Γιάννης Καραλής και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου άφησαν αποτελούν κι ένα καλό μάθημα για όλους. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μας λέει για το δικό του:
“Φέτος πήρα ένα μεγάλο μάθημα. Να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μόνο για το σήμερα και να μην κάνω μακροχρόνια σχέδια. Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και πρέπει να ζούμε μόνο το παρόν.”

Περιμένω για το καλύτερο

Πριν αποφασίσει να υπογράψει στην Καβάλα τον είχαν ήδη προσεγγίσει αρκετές ομάδες, ενώ αρκετές ήταν και οι επαφές με την ΑΕΚ. Πλέον ο Γιάννης Καραλής περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση για το μέλλον του.
“Το καλοκαίρι αποφάσισα να φύγω από τον Ατρόμητο για να πάω στην Καβάλα που είχε τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία. Έτσι όπως εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα δεν ξέρουμε καν αν θα αγωνίζεται σε κάποια επαγγελματική κατηγορία. Εγώ πλέον είμαι ελεύθερος και περιμένουμε την οριστική απόφαση του εφετείου ώστε να μπορέσουμε να υπογράψουμε σε κάποια ομάδα. Λογικά σε μία δύο εβδομάδες θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.Με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μια πρόταση από το εξωτερικό θα την εξέταζα πολύ σοβαρά, αλλά η λογική για την ώρα λέει ότι θα συνεχίσω στη Super League.”

Είμαι έτοιμος

Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει κι εκείνος ακόμα δε γνωρίζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον, δηλώνει έτοιμος (προς κάθε ενδιαφερόμενο) να βγει κατευθείαν για μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.
“Αυτό το διάστημα προπονούμαι με τον γυμναστή μου τον Κώστα Μοσχούτα και είμαι έτοιμος ακόμα και τώρα από τη στιγμή που θα υπογράψω να μπω σε φουλ ρυθμό. Από φυσική κατάσταση δεν είμαι πίσω, απλά θα χρειαστώ μία πολύ μικρή περίοδο προσαρμογής στη νέα μου ομάδα και φυσικά αγωνιστικό ρυθμό. Ανυπομονώ να μπω στον αγωνιστικό χώρο.”

Δεν μετανιώνω που έφυγα από τον Ατρόμητο

Η αποχώρηση του από τους Περιστεριώτες μετά από 15 χρόνια ήταν ξαφνική ωστόσο ο Καραλής στηρίζει αυτή την απόφαση που πήρε καθώς θεωρεί ότι δεν έτυχε σωστής αντιμετώπισης από τον Ατρόμητο.
“Δε μετανιώνω για πράγματα που έχω αποφασίσει εγώ. Ήταν καθαρά δική μου απόφαση γιατί θεωρώ ότι δεν ήταν καλή η αντιμετώπιση προς το πρόσωπο μου, καθώς περίμενα μια καλύτερη πρόταση ενώ περίμενα να πάρω και περισσότερα παιχνίδια.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.