Τάτος: “Μας λείπει το δεύτερο γκολ”

Ο Ανδρέας Τάτος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος θα είναι πετυχημένη για τον Ατρόμητο.

Ο Ανδρέας Τάτος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος θα είναι πετυχημένη για τον Ατρόμητο. Μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο διεθνής μέσος εξέφρασε την άποψη ότι οι Περιστεριώτες μπορούσαν να είχαν συγκέντρώσει περισσότερους βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Αναλυτικά είπε:

Για την απόδοσή του: «Ακόμη παίζω στον Ατρόμητο και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη».

Για την συγκομιδή στις τρεις πρώτες αγωνιστικές:
«Σίγουρα είναι καλοί οι βαθμοί που έχουμε μαζέψει. Πέρυσι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με πιο εύκολους αντιπάλους, πήραμε μόνο έναν πόντο. Μπορούσαμε όμως να έχουμε πιο πολλούς βαθμούς. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να κρατήσουμε τη νίκη».

Για την αδυναμία της ομάδας:
«Δεν βάζουμε το δεύτερο γκολ να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο. Δεν το κάναμε με τον ΟΦΗ, δεν το κάναμε με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και με τον Άρη, έστω κι αν νικήσαμε. Είναι κάτι που παρουσιάσαμε και πέρυσι. Έχουμε ωστόσο χρόνο μπροστά μας για να βελτιωθούμε και να βρούμε τη λύση».

Για την δουλειά στον Ατρόμητο:
«Δουλεύουμε όλοι μαζί και όπως οι επιτυχίες έτσι και τα λάθη είναι όλων. Για παράδειγμα το γκολ που δεχθήκαμε από τον Παναθηναϊκό δεν είναι μόνο ευθύνη της άμυνας. Όλοι αμυνόμαστε και όλοι συμμετέχουμε στην επίθεση. Το καλό είναι ότι παρά την παρουσία πολλών νέων παικτών, έχουμε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Αυτό βέβαια οφείλεται και στον σύλλογο, που μας τα παρέχει όλα και δεν αντιμετωπίζουμε το παραμικρό πρόβλημα».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Εμείς παίζουμε παντού και πάντα για τη νίκη άσχετα από την ομάδα που έχουμε απέναντί μας. Μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Τρίπολη, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η αλλαγή προπονητή συνήθως αλλάζει και την ψυχολογία της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.