Σπανός: «Προστατεύστε τον Ατρόμητο»

Να προσέξουν ιδιαίτερα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ζήτησε από τους φιλάθλους του Ατρόμητου, ο Γιώργος Σπανός.

Να προσέξουν ιδιαίτερα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ζήτησε από τους φιλάθλους του Ατρόμητου, ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως ο νέος αυστηρότερος πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, δεν αφήνει περιθώρια σε καμία ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να πληρώνονται διάφορα πρόστιμα από τη διοίκηση.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Ατρόμητου δήλωσε: «Με την ευκαιρία του πρώτου επίσημου εντός έδρας αγώνα που θα δώσουμε το Σάββατο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θέλω να ευχηθώ στους φιλάθλους του Περιστερίου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές χαρές για τον αγαπημένο μας Ατρόμητο.

Παράλληλα θέλω να απευθύνω έκκληση σε όλους τους φιλάθλους μας, να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τα συμφέροντα και την προοπτική της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια της περιόδου 2011-12. Από φέτος ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει βαρύτατες χρηματικές ποινές αλλά και τιμωρία της έδρας στις ομάδες που θα τηρούν παραβατική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ακόμα και ένα καπνογόνο μπορεί να βλάψει σοβαρά την πρόοδο της ομάδας μας.

Πρέπει ο κόσμος μας να επιδείξει φίλαθλο πνεύμα του και να παραδώσει μαθήματα «ποδοσφαιρικού πολιτισμού» όπως κάνουμε επί σειρά ετών και να στείλουμε με την συμπεριφορά μας το μήνυμα σε όλους ότι η λέξη «βία» είναι εντελώς άγνωστη για εμάς.

Φίλαθλοι του Ατρόμητου, λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχουμε τα περιθώρια για να φύγει από την ομάδα μας έστω κι ένα ευρώ . Πρέπει να προστατεύσετε την ομάδα γιατί μόνο έτσι θα συμβάλλουμε στην ανάπτυξή της. Η χρήση βεγγαλικών, πυρσών, λέιζερ, μπουκαλιών καθώς και οι βωμολοχίες δύναται να επισύρουν βαρύτατα πρόστιμα.

Με κάθε τρόπο πρέπει εσείς από την κερκίδα να στηρίζετε την ομάδα και να εμποδίζετε εκείνον ή εκείνους που έρχονται στο γήπεδο και από απερισκεψία, απροσεξία ή και από βλακεία αν το θέλετε, θα προσπαθήσουν να μπουν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και πρόοδο του Ατρόμητου. Τα στοιχεία αυτά πρέπει να απομονωθούν γιατί κάθε υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος θέλει να βλέπει την ομάδα του κάθε Κυριακή να χαίρεται για τις επιτυχίες της και να λυπάται στα άσχημα αποτελέσματα.

Φίλαθλοι του Ατρόμητου σας καλώ να μην επιτρέψετε σε κανέναν να μπλοκάρει την προοπτική και την εξέλιξη του συλλόγου. Προστατεύστε και βοηθήστε τον Ατρόμητο για να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Καλή χρονιά σε όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.