Βάλλας: «Μπορούσε το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Σπύρος Βάλλας.

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Σπύρος Βάλλας. Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως στόχος της Ξάνθης είναι παίρνει αποτελέσματα από τις μεγάλες ομάδες, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Ο Βάλλας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103».

Αρχικά, τόνισε για την αναμέτρηση της Τούμπας: «Θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και από τις μεγάλες ομάδες. Μας μένει η πικρία από το χθεσινό ματς γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία. Συμφωνώ με τον προπονητή μου, γιατί έχουμε βαρεθεί να λέμε ότι παίζουμε καλά. Ωραίες οι καλές εμφανίσεις, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι μετά από μια ήττα».

Και συμπλήρωσε: ««Την διαφορά στον ΠΑΟΚ την κάνει ο Βιεϊρίνια. Αυτός ο παίκτης αδικείται που παίζει εδώ. Με μια προσωπική του ενέργεια έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ έβαλε το γκολ, μετά το κράτησε και πήρε το ματς. Νομίζω πως ο Βιεϊρινια πρέπει να μεταγραφεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα, είναι καταπληκτικός παίκτης και το συντομότερο πρέπει να αλλάξει παραστάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.