Φουλάρει εν όψει φιλικού

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θεωρείται γενική πρόβα για τους Αρκάδες, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και ο Όσκαρ Φερνάντεθ αναμένεται να δοκιμάσει τους παίκτες που προορίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας του. Επίσης, δεν αποκλείεται να δείξει και μέρος των όσων σκέφτεται για το σχήμα του Αστέρα Τρίπολης τη νέα σεζόν.

Τέλος, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε πως τρεις ποδοσφαριιστές της ομάδας θα δώσει το «παρών» σε εκδήλωση που θα παραγματοποιηθεί την Παρασκευή στα εκδοτήρια εισιτηρίων της ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 19:00 τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα (Ροτζέριο, Κωστούλας, Τσαμπούρης) θα βρίσκονται στο εκδοτήριο εισιτηρίων της Πλατείας Πετρινού και θα μοιράσουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.