Κάστρο ανεξαρτήτου Πλεσί

Κανονικά θα προχωρήσει η απόκτηση του Αντρέ Κάστρο από τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την περίπτωση του Νταμιέν Πλεσί.
* Εμπόδιο ο... Πλεσί
* Χωρίς Μπιάρσμιρ στο Ισραήλ
* Σενάρια για Μπεναγιούν

Κανονικά θα προχωρήσει η απόκτηση του Αντρέ Κάστρο από τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την περίπτωση του Νταμιέν Πλεσί. Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την συμφωνία με τον Πορτογάλο μέσο και την Πόρτο και τις προσεχείς ημέρες ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι «πράσινοι» δε θα περιμένουν άλλο τις επαφές του Πλεσί με την Ίνγκοσταλντ, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί ο νεαρός μέσος. Ο Γάλλος δε θέλει σε καμία περίπτωση να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μικρότερο των 350 χιλιάδων ευρώ, οικονομικές απολαβές που έχει και στον Παναθηναϊκό.

Η Σπότινγκ Χιχόν παρακολουθεί τις εξελίξεις και μπροστά στο ενδεχόμενο να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του παίκτη η ισπανική ομάδα, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εισηγηθεί την απόκτηση του παίκτη, καθώς τον θεωρεί ιδανικό για τη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού». Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, ο Κάστρο θα βρεθεί στην Αθήνα για τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.