Όλα καλά στα Σπάτα

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει Ντιναμό Τιφλίδας.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει Ντιναμό Τιφλίδας. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Τραϊανό Δέλλα να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ξεπερνώντας το πρόβλημα στο ισχίο που αντιμετώπισε την Κυριακή. Χωρίς προβλήματα προπονήθηκαν και οι Λεονάρντο, Μπέλεκ και Γκέντσογλου.

Η προπόνηση της Ένωσης ξεκίνησε στις 19:30 και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ, Πανταζή. Με τους «κιτρινόμαυρους» προπονήθηκαν οι υπό δοκιμήν μέσοι Φώντας Φέτσης και Fabrice Fokobo Atud. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 09.00.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα του Μανόλο Χιμένεθ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής φέρεται να βρίσκεται ο Όσκαρ Αουμάδα. Ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός από τη Ρίβερ Πλέιτ στη Βερακρούζ, έχοντας είκοσι συμμετοχές και ένα γκολ.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του αγώνα με τη Ντιναμό Τιφλίδας. Αναλυτικά: «Την Τετάρτη (17/8) θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, ενόψει του αγώνα των play-off του Europa League ΑΕΚ – Ντινάμο Τυφλίδας, καθώς και οι τελευταίες προπονήσεις των δύο ομάδων.

Ο κ. Μανουέλ Χιμένεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 19.00 στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19.30. Οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα πρώτα 15 λεπτά.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ντινάμο Τυφλίδας, κ. Alex Garcia, θα πραγματοποιηθεί στις 20.45 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ και ακολούθως στις 21.00 θα διεξαχθεί η προπόνηση της ομάδας. Οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα πρώτα 15 λεπτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.