Εμπόδιο ο… Πλεσί

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι επαφές του Νταμιέν Πλεσί με τη Ίνγκλοσταντ και πλέον μειώνονται οι πιθανότητες για τον Αντρέ Κάστρο.

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι επαφές του Νταμιέν Πλεσί με τη Ίνγκλοσταντ και πλέον μειώνονται οι πιθανότητες για τον Αντρέ Κάστρο. Ο Γάλλος μέσος δεν κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» με τη γερμανική ομάδα και πλέον δεν υπάρχει άλλη πρόταση για να αποχωρήσει άμεσα από την Παιανία.

Αν δεν αποχωρήσει από το ρόστερ του «τριφυλλιού» ο Γάλλος μέσος, τότε δεν πρόκειται να προχωρήσει η απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Πορτογάλου μέσου της Πόρτο. Ο νεαρός μέσος περιμένει ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε περίπτωση που υπάρξει νέα καθυστέρηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, τότε θα κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπαθεί να καταστρώσει τα πλάνα του για την πρώτη αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3 και τις προσεχείς ημέρες θα αποκαλύψει τα πλάνα του για το βασικό σχήμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.