Προβληματισμένος ο Βαλβέρδε (video)

Πολύ προβληματισμένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα...

Πολύ προβληματισμένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: «Λείπει ακόμα ο ρυθμός αλλά σιγά σιγά θα τον βρούμε. Σίγουρα δεν ήταν ο κατάλληλος αγώνας για να κάνουν ντεμπούτο οι Φέισα και Γέστε. Δεν ήμασταν καλά σαν ομάδα σήμερα, φάνηκε πως η αντίπαλη ομάδα ήθελε πιο πολύ την νίκη, εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Είμαι προβληματισμένος γιατί μας λείπει η ταχύτητα και οι ιδέες στην επίθεση. Αφήνουμε να ελέγχει το ρυθμό η αντίπαλα ομάδα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Πρέπει να διορθωθούμε.»

Εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα του προπονητή της ομάδας των Ιωαννίνων, Στεφάν Ντεμόλ, που επίσης μίλησε στην κάμερα της NOVA: «Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες και τα πήγαν αρκετά καλά. Πριν το παιχνίδι ήμασταν περίπου 60% έτοιμοι, τώρα θεωρώ ότι είμαστε σε μεγαλύτερο ποσοστό, μετά από αυτό το τεστ. Σήμερα πήγαμε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα, θα συνεχίσουμε τη δουλειά τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και το επιθετικό. Δεν θα παίζουμε με τον Ολυμπιακό κάθε βδομάδα».

Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA πραγματοποίησε και ο Φραν Γέστε, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουμε ακόμα χρόνο για να είμαστε σε καλή κατάσταση όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Χρειάζομαι χρόνο συμμετοχής και φυσικά δουλειά στις προπονήσεις για να είμαι απόλυτα έτοιμος»

Τέλος, ο Τάσος Πάντος, που καταχειροκροτήθηκε τόσο από τους φίλους του ΠΑΣ όσο και του Ολυμπιακού την ώρα της αλλαγής του, μας είπε: «Σαν πρώτη σκέψη αυτό που θα ήθελα να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο του ΠΑΣ αλλά και του Ολυμπιακού που με χειροκρότησαν. Θα φανεί λίγο ρομαντικό αλλά αυτό κάνει καλό στον πολιτισμό του ποδοσφαίρου. Είμαστε μια ομάδα νεοφώτιστη στη Σούπερ Λίγκα, πρώτος στόχος είναι η παραμονή και νομίζω ότι με δουλειά και καλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. Βλέπετε πως ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.