Δεν έπεισε αλλά νίκησε…

Ο ΟΦΗ πήρε το θετικό αποτέλεσμα, 2-1, επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του, με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να παρουσιάζονται με... βαριά πόδια.

Ο ΟΦΗ πήρε το θετικό αποτέλεσμα, 2-1, επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του, με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να παρουσιάζονται με… βαριά πόδια, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο για την εποχή. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου είχε στραμμένη την προσοχή του στους υπό δοκιμή παίκτες (Ζαραμπί, Ντονζελότ και Μπελουνές), οι οποίοι πάντως δεν τα πήγαν καλά.

Θετικά στοιχεία έδειξε μόνο ο τελευταίος. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός Νύκταρης, ενώ στην πρώτη επαφή με την μπάλα σημείωσε γκολ ο Κανελλόπουλος. Η πρώτη ευκαιρία για τον Απόλλωνα εμφανίστηκε στο 5′, την οποία και εκμεταλλεύτηκε με γκολ του Σεμερτζίδη. Ο Βερόν ισοφάρισε 8 λεπτά αργότερα. Λίγο πριν τη λήξη, ο Κανελλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Για τον ΟΦΗ ξεκίνησαν οι Βεζυρίδης, Ζαραμπί, Κάλαιτζιτς, Ντονζελότ, Γαλανόπουλος, Μπελουνές, Βερόν, Ουκάρ, Ζορμπάς, Παπουλής, Καμπάνταης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κανελλόπουλος, Ρόβας και Νύκταρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.