Επιστροφή στο… σπίτι για την Ξάνθη

Τελευταίες στιγμές στην Κύπρο και το Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας για την Ξάνθη, καθώς από το βράδυ της Κυριακής επιστρέφει στη βάση της.

Τελευταίες στιγμές στην Κύπρο και το Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας για την Ξάνθη. Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ολοκληρώθηκε με τις ασκήσεις αποκατάστασης το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια από τη Λάρνακα είναι προγραμματισμένη η πτήση της ξανθιώτικης ομάδας στις 18:30 με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας η αποστολή της ομάδας θα βρεθεί στα Πηγάδια κι από την Δευτέρα ξεκινά τα επόμενα βήματα της προετοιμασίας της.

Η συνέχεια των φιλικών αγώνων θα δοθεί στο Ξάνθη Arena. Την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:30 αντίπαλος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη θα είναι η Κέρκυρα σε μία αναμέτρηση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για τις 13 του μηνός είχε προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με την Καβάλα η οποία όμως είναι δύσκολο να διεξαχθεί λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η γειτονική ομάδα. Η Ξάνθη ωστόσο προσπαθεί να οριστικοποιήσει ένα ακόμη φιλικό για την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Με Μανίσασπορ στις 19 Αυγούστου

Οριστικοποιήθηκε το διεθνές φιλικό που θα δώσει η Ξάνθη την Παρασκευή 19 Αυγούστου. Η τούρκικη Μανίσασπορ (η φωτογραφία είναι από το περσινό φιλικό στην Ολλανδία) θα είναι ο σύλλογος που θα αντιμετωπίσει η ξανθιώτικη ομάδα στο γήπεδό της. Το διεθνές φιλικό θα ξεκινήσει στις 18:30 σε μία μέρα γιορτινή για την ξανθιώτικη ομάδα, αφού το ίδιο βράδυ στο Le Chalet θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή της στους φιλάθλους της υπό τους ήχους των ONIRAMA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.