Καφές: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Τιφλίδας εμφανίστηκε ο Παντελής Καφές.

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Τιφλίδας εμφανίστηκε ο Παντελής Καφές. Ο έμπειρος μέσος της Ένωσης τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα φόβος για τους Γεωργιανούς. Ο Καφές μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ετοιμότητα της ΑΕΚ: «Στόχος μας ήταν να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Εuropa League, όποιος και να είναι ο αντίπαλος γιατί μας ενδιαφέρει πολύ να πάρουμε μέρος σε ένα τέτοιο θεσμό. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί»

Για το πόσο σημαντικά είναι τα έσοδα από το Europa League: «Κάθε ομάδα που συμμετέχει έχει ανάγκη γιατί βοηθάει τα οικονομικά της, το έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια πολύ έντονα, που είχαμε ανάγκη αυτά τα λεφτά. Από εκεί και περά δεν είναι κάτι που μας αγχώνει, όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ θα πρέπει να συμμετέχεις σε τέτοιες διοργανώσεις»

Για την αντίπαλο της ΑΕΚ: «Είναι μία εντελώς άγνωστη ομάδα για έμενα, κάτι που ίσως να κρύβει κινδύνους. Θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε για την ομάδα, θα μας πει ο προπονητής, οπότε δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να μας φοβίζει»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.