Δώνης: “Αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες”

Στις πολλές καλές στιγμές που είχε ο Ατρόμητος για να σκοράρει, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ.

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Στις πολλές καλές στιγμές που είχε ο Ατρόμητος για να σκοράρει, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ. Ο τεχνικός των “κυανόλευκων” δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία, αλλά και… από την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

“Θεωρώ ότι στην παραγωγή των φάσεων ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Δεν μπορώ να θυμηθώ τον αριθμό των φάσεων που έχουμε δημιουργήσει σήμερα. Δυστυχώς, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ήμασταν ιδιαίτερα αναποτελεσματικοί σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει 5, 6 ή ακόμη και 7 τέρματα”, είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου και συμπλήρωσε:

“Τα γκολ τα οποία δεχθήκαμε είναι γκολ ουσιαστικά από δικά μας εύκολα λάθη. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι σε κάποια κομμάτια είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδια και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Προσπαθούμε τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά να βελτιωθούμε. Νομίζω ότι το σημείο που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία είναι όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας στο δικό μας μισό να μην προσφέρουμε εύκολα πράγματα στον αντίπαλο”.

Για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, ο Δώνης είπε:
“Είναι σημαντικό να έχεις δύο καλούς επιθετικούς στην ομάδα. Ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ καλός επιθετικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας, είναι σημαντικό να έχεις ποδοσφαιριστές που έχουν το εύκολο γκολ, όπως και ο Μήτρογλου και ο Αναστασάκος, αλλά το γκολ δεν είναι μόνο δουλειά του επιθετικού”.

Σπανός: “Μαγική εικόνα”

Τα στοιχεία που δείχνει ο Ατρόμητος στην προετοιμασία είναι θετικά. Αυτό είναι που μετράει, καθώς η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν απλά μια ήττα σε ένα φιλικό ματς. Ο Γιώργος Σπανός χαρακτήρισε “μαγική εικόνα” το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ τόνισε ότι το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι οι “κυανόλευκοι” στην έναρξη του πρωταθλήματος.

“Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Πιστεύω ότι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν μια μαγική εικόνα. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και από δύο ατομικά λάθη πιστεύω από την κούραση της προετοιμασίας περισσότερο, δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Τα στοιχεία που δείχνει η ομάδα είναι ενθαρρυντικά. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να προκύψει και η κατάλληλη χημεία και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων”, είπε ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.