Ήττα από την ΤΣΣΚΑ (vid)

Την πρώτη του ήττα στο διάστημα της παρουσίας του στο Πράβετς γνώρισε ο Ατρόμητος, που έχασε με 2-1 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Την πρώτη του ήττα στο διάστημα της παρουσίας του στο Πράβετς γνώρισε ο Ατρόμητος, που έχασε με 2-1 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι “κυανόλευκοι” προηγήθηκαν, ήταν ανώτεροι μέχρι το 30ό λεπτό και είχαν γενικότερα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δυσκολεύονταν στην τελική προσπάθεια. Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Ηλίας Αναστασάκος με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη φάση του αγώνα (στα 29″) ο Μπρίτο με ανάποδο ψαλίδι είχε στείλει την μπάλα οριακά άουτ δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών.

Πριν τελειώσει το ημίχρονο, όμως, ο Ατρόμητος βρέθηκε στη θέση του “κυνηγού”. Από δύο λάθη της άμυνάς του, ο Βραζιλιάνος Μοράες με δύο γκολ στο 21′ και το 37′ οδήγησε τους Βούλγαρους στην ανατροπή και διαμόρφωσε νωρίς-νωρίς το τελικό σκορ. Στο πρώτο γκολ η ευθύνη είναι του Τόμας που δεν υπολόγισε σωστά, ενώ το δεύτερο προήλθε από λάθος γύρισμα του Επστάιν προς τον Άγγλο αμυντικό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 67′, όταν ο Σφακιανάκης μετά από βαθιά μπαλιά του Ζουέλα “κρέμασε” τον Μακενζίεφ, αλλά είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση και αυτό επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται πολύ πιο μπροστά αγωνιστικά από τους Περιστεριώτες, αφού σε τέσσερις μέρες αρχίζει τις υποχρεώσεις της -και- στο εγχώριο πρωτάθλημα. Οι Βούλγαροι παράλληλα, έπαιξαν αρκετά σκληρά για φιλικό, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από την αποστολή των “κυανόλευκων’, ενώ ο τρόπος παιχνιδιού τους υποχρέωσε τον Ατρόμητο να προτιμήσει τις βαθιές μπαλιές. Ένα στιλ που η αλήθεια είναι ότι του ταιριάζει τη φετινή σεζόν, δεδομένου της ταχύτητας που διακρίνει την ομάδα του Περιστερίου στις πτέρυγες.

Πολλά ήταν και τα λάθη του διαιτητικού τρίου και κυρίως των βοηθών που σφύριξαν δεκάδες οφσάιντ, κάποια από τα οποία δεν υπήρχαν. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 500 φίλοι της ομάδας της Σόφιας, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Μακενζίεφ, Βιντάνοφ, Αντεμάρ, Γκριγκόροφ, Χαλίλοβιτς, Καρατσανάκοφ, Π. Στογιάνοφ, Ζίβετς, Νικόλοφ, Μοράες, Κοστόφ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσαβντάροφ, Ντέτσεφ, Κοσταντίνοφ, Γιακίμοφ, Σάντουλα, Γιόντσεφ, Γκραντσόφ, Μπανταλόφσκι

Ατρόμητος:
Ράντμαν (75′ Ραχιώτης), Σκόνδρας (55′ Νάστος), Τόμας (46′ Ζουέλα), Φυτανίδης (75′ Καντούτσης), Γιαννούλης (75′ Αργυρός), Πίτου Γκαρσία (55′ Αθανασίου), Μακρής (55′ Μπάλλας), Τάτος (46′ Σφακιανάκης), Μπρίτο (78′ Καραμάνος), Επστάιν (55′ Καραγκούνης), Αναστασάκος (55′ Μπέλιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.