Γκαρσία: «Θα βελτιωθούμε»

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Αισιόδοξος εν όψει της νέας σεζόν εμφανίστηκε στο Novasports.gr ο Πίτου Γκαρσία.

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Σοβαρός, μετρημένος και χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Ο Πίτου Γκαρσία κλέβει την παράσταση με την παρουσία του στην προετοιμασία των «κυανόλευκων». Ο Αργεντίνος μέσος κερδίζει τις εντυπώσεις, όπως κερδίζει και με την πρώτη του κουβέντα όποιον έχει την τύχη να τον συναντήσει.
 
Ο Πίτου μίλησε στο novasports.gr για τις εντυπώσεις του, τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες της ομάδας του Περιστερίου, αλλά και την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα με το «αστέρι».
 
Αναλυτικά, όσα είπε ο 27χρονος άσος:
 
Για τις πρώτες του μέρες στον Ατρόμητο και τη δουλειά που γίνεται: «Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά. Έχουμε έναν προπονητή και ένα τεχνικό επιτελείο που γνωρίζει τι θέλει, που δουλεύει πολύ καλά, ξέρει από ποδόσφαιρο και έχει καθαρή εικόνα γι’ αυτά που θέλει να κάνει. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μέχρι τώρα ήμασταν πολύ καλοί στα φιλικά και σιγά-σιγά θα πάμε πιο καλά. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, αλλά και πολλούς καινούριους. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα ξεκινήσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα».
 
Για το ρόλο του στο γήπεδο: «Πιστεύω ότι σαν μέσος μπορώ να κάνω καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Μου αρέσει να παίζω σαν κεντρικός μέσος, είτε αριστερά, είτε δεξιά, αλλά όχι στη γραμμή. Με τον Ηρακλή έπαιξα και σαν αμυντικό χαφ, έχω παίξει και σαν δεκάρι και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Σίγουρα, ο προπονητής θα δει που με χρειάζεται περισσότερο. Αυτός ξέρει καλύτερα. Εγώ δουλεύω στις προπονήσεις και σκοπός μου είναι να προσφέρω το 100% στην ομάδα».
 
Για την εκ νέου κοινή παρουσία του με τους Επστάιν, Γιαννούλη, που ήταν συμπαίκτες και στον Ηρακλή: «Είναι καλό γιατί ξέρει ο ένας πως παίζει ο άλλος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα. Πρέπει οι παίκτες να γνωρίζονται αγωνιστικά μεταξύ τους. Που θέλει ο καθένας την μπάλα και όλα αυτά. Παίζαμε μαζί και με τους δύο και κάναμε καλά πράγματα στον Ηρακλή. Θα έχουμε καλή συνεργασία. Είμαστε κι οι τρεις αριστεροπόδαροι (γέλια.). Κι οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Ο ένας πήγε στη Γερμανία, ο άλλος στον Ολυμπιακός. Αυτό κάτι λέει. Είναι πολύ καλά παιδιά».
 
Το μήνυμά του στον κόσμο του Ατρόμητου, που έχει ενθουσιαστεί από την απόκτησή του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος με τον κόσμο. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όλοι μου έδιναν συγχαρητήρια, μου έλεγαν τα καλύτερα. Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντική ευκαιρία για την καριέρα μου και θέλω το καλύτερο για μένα και την ομάδα. Αν πάει η ομάδα καλά, θα πάμε εμείς καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό προπονητή και παίκτες που ξέρουν μπάλα. Στον κόσμο θέλω να πω ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο για τον Ατρόμητο».
 
Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, ενώ βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων: «Το πιο σημαντικό είναι ότι ήρθα σε μία ομάδα, για την οποία όλος ο κόσμος λέει τα καλύτερα. Από την πρώτη μέρα μου έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και αυτό μου άρεσε. Μιλούσαμε 40 μέρες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δείχνει ότι με υπολογίζουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.