Αισιοδοξία στον Εργοτέλη

Υψηλές προσδοκίες εν όψει της νέας σεζόν στον Εργοτέλη.

Υψηλές προσδοκίες εν όψει της νέας σεζόν στον Εργοτέλη. Οι Λευτέρης Γιαλούσης και Κώστας Πρωτογεράκης εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την έως τώρα προετοιμασία των Κρητικών και αναφέρθηκαν στους νέους τους συμπαίκτες, καθώς επίσης και στους προσωπικούς τους στόχους. Οι δυο παίκτες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη. Αναλυτικά:

Για την φετινή προετοιμασία:

Λευτέρης Γιαλούσης: «Για μια ακόμη χρονιά βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω ότι η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και τα αποτελέσματα θα φανούν στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε υπάρχει κούραση από την σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».
Κώστας Πρωτογεράκης: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας. Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχω στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας και βλέπω ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, όπως και η ποιότητα των παικτών. Δουλεύουμε σκληρά και είμαστε πολύ κουρασμένοι, ωστόσο κάθε προπόνηση είναι και μια πρόκληση για εμάς τους νεότερους».
 
Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια:

Λευτέρης Γιαλούσης: «Είναι πραγματικότητα ότι η εικόνα που έχουμε στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια είναι αρκετά καλή. Παρότι έχουμε συμπληρώσει μόλις ένα μήνα προετοιμασίας, η ομάδα δείχνει πολύ ανταγωνιστική απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και πιο έτοιμες από την δική μας. Σκοπός μας είναι σε κάθε παιχνίδι που έρχεται να έχουμε καλύτερη εικόνα από το προηγούμενο και να δείχνουμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».
Κώστας Πρωτογεράκης: «Το να αγωνίζεσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο και κόντρα σε εξαιρετικές ομάδας είναι πραγματικά σπουδαία εμπειρία. Στα παιχνίδια που δώσαμε πιστεύω ότι είχαμε πολύ καλή παρουσία και από την πλευρά μου ευχαριστήθηκα πολύ τους αγώνες που συμμετείχα. Σε κάθε παιχνίδι που θα παίζω θα προσπαθώ για το καλύτερο». .
 
Για τους νέους συμπαίκτες:

Λευτέρης Γιαλούσης: «Στην ομάδα ήρθαν έμπειροι και νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις για να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν για να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας».
Κώστας Πρωτογεράκης: «Καθημερινά εμείς οι νεότεροι μαθαίνουμε πολλά από τους παλαιότερους. Όπως είπα, σε κάθε προπόνηση είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις παίκτες της ποιότητας και της εμπειρίας που διαθέτει η ομάδα μας. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω αυτούς τους συμπαίκτες».
 
Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους:

Λευτέρης Γιαλούσης: «Ο Εργοτέλης κάθε χρόνο έχει αξιόλογη πορεία. Πέρσι καταφέραμε να πάρουμε την υψηλότερη θέση στην ιστορία μας. Γιατί φέτος να μην κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο; Πιστεύω στους παίκτες μας, πιστεύω στην ομάδα μας, οπότε έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε. Δικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στον Εργοτέλη και να βοηθήσω περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά. Θέλω κάθε χρόνο να είμαι και καλύτερος».
Κώστας Πρωτογεράκης: «Ο ξεκάθαρος στόχος που έχω είναι να παίξω στον Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τα καταφέρω. Το μυστικό της επιτυχίας πιστεύω ότι είναι η σκληρή δουλειά και εγώ αυτό θα κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.