Ζέκα: «Ήρθα για τίτλους» (vid)

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση τίτλων εμφανίστηκε ο Ζέκα.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση τίτλων εμφανίστηκε ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», επέλεξε τον αριθμό «17» και τόνισε πως θέλει να βελτιωθεί υπό τις οδηγίες του, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Επίσης, τόνισε πως θα ήθελε κληθεί και στην εθνική Πορτογαλίας, μετά τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό. Επίσης, αποκάλυψε πως το Ζέκα προέρχεται από την ένωση των ονομάτων Ζοσέ Κάρλος.

Αρχικά, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε κατά την παρουσίαση του Ζέκα: «Παρουσιάζουμε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Ζέκα. Μας ήρθε από τη Βιτόρια Σετουμπάλ και θα είναι μαζί μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ήταν εισήγηση του κ. Φερέιρα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να υλοποιήσουμε μια από τις επιθυμίες του προπονητή μας. Του εύχομαι υγεία δύναμη για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις και να δείξει το ταλέντο του».

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα σε έναν σημαντικό σύλλογο της Ευρώπης. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και να γίνω μέρος του στόχους της. Ελπίζω να τελειώσουμε τη σεζόν με πολλούς τίτλους και να είμαστε ευχαριστημένοι».

Στην συνέχεια, τόνισε για τα χαρακτηριστικά του για την ετοιμότητά του: «Είμαι αρκετά γρήγορος παίκτης, δουλεύω για την ομάδα και πιστεύω πως έχω καλή τεχνική κατάρτιση. Προπονούμαι εδώ και περισσότερο από δυο εβδομάδες. Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος, αλλά σύντομα θα είμαι. Έτοιμος για την πρόκληση. Θα δουλέψω σκληρά μαζί με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες».

Σχετικά με το σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται, τόνισε: «Είμαι ικανός και στις τρεις θέσεις, έχοντας αγωνιστεί σε όλες και θα παίζω όπου με προτιμά ο προπονητής μου. Η ομάδα πήγε πολύ καλά με την Οντένσε, θα γίνει ακόμα καλύτερη στο μέλλον. Και με έχει εντυπωσιάσει το ρόστερ της ομάδας. Δεν έχω συνεργαστεί με τον Φερέιρα στο παρελθόν, όμως είναι εξαιρετικός προπονητής. Μπορώ να μάθω πολλά δίπλα του και να με βοηθήσει όσο γίνεται ώστε να βελτιωθώ περισσότερο».

Τέλος, για το ενδεχόμενο κλήσης στην εθνική Πορτογαλίας τόνισε: «Ελπίζω να γίνει και αυτό. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ότι περισσότερο για την ομάδα και αν κάποια στιγμή έρθει κλήση για την εθνική θα με κάνει χαρούμενο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.