Γόντικας: «Πρώτα οι αποχωρήσεις»

Να ολοκληρωθούν πρώτα οι αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, θέλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού πριν κάνει και άλλες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας.
* Ζέκα: «Ήρθα για τίτλους» (pics)
* Φερέιρα: «Να τα δώσουμε όλα» (vid)
* Σίγουροι οι Ισπανοί για Κάστρο
* "Όχι" Μπλάνκο για ΠΑΟ

Να ολοκληρωθούν πρώτα οι αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, θέλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού πριν κάνει και άλλες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως υπάρχουν προτάσεις για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών, ενώ τόνισε πως την Τρίτη θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Αρχικά, ο Γόντικας τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάστρο, χωρίς όμως να αναφερθεί στο όνομα του ποδοσφαιριστή. Μέσω διπλωματικής απάντησης, άφησε να εννοηθεί πως αν δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση, τότε δε θα μπορέσει να γίνει άλλη μετεγγραφή. Επίσης, ο Γόντικας διέψευσε πως υπήρξε πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο, όπως βγάζει η πλευρά του παίκτη και συμπλήρωσε πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι αυτός που θα εισηγηθεί για τις μετεγγραφές της ομάδας. Όπως τόνισε οι επόμενες κινήσεις θα προκύψουν από τις εισηγήσεις του Πορτογάλου και τις ανάγκες που θα έχει η ομάδα.

Σχετικά με τις αποχωρήσεις παικτών, ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρηση του Λεοντίου από το ρόστερ του «τριφυλλιού», ενώ συμπλήρωσε πως υπάρχει πρόταση για τον Μπουμσόνγκ, ρίχνοντας το μπαλάκι στον Γάλλο αμυντικό. Επίσης, τόνισε πως υπάρχει πρόταση και για τον Σιμάο, η οποίο όμως δεν είναι κοντά στις απαιτήσεις του «τριφυλλιού», ενώ συμπλήρωσε πως η πρόταση για τον Σεϊταρίδη καλύπτει τους «πράσινους» και πως ο Έλληνας μπακ βλέπει θετικά το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Επίσης τόνισε πως σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον από τους παίκτες της Καβάλας ή του Ολυμπιακού Βόλου, πως ο ίδιος δε θέλει να πάρει κάποιον παίκτη από τους «ερυθρολεύκους», ενώ συμπλήρωσε πως πολλά θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις του προπονητή.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως την Τρίτη στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση μετόχων και πως στις 16:00 της ίδιας ημέρας θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τέλος, τόνισε πως πριν την έναρξη του αγώνα με την Οντένσε θα δοθεί στον Γιώργο Καραγκούνη τιμητική πλακέτα για την συμπλήρωση εκατό αγώνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.