Ετοιμάζει πρόταση η Μπλάκμπερν

Πρόταση ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια ετοιμάζει η Μπλάκμπερν.

Πρόταση ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια ετοιμάζει η Μπλάκμπερν. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, τα «ρόδα» είναι έτοιμα να κινηθούν για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Η ιστοσελίδα «Mirrorfootball» τονίζει για το ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν: «Η Μπλάκμπερν έχει κλείσει με 2 εκ. λίρες τον σέντερ φορ, Ντέιβιντ Γκουντγουίλι από την Νταντί Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας την κούρσα από Ρέιτζερς και Μπλάκπουλ. Ωστόσο ο Στιβ Κιν, θα έχει κι άλλα τουλάχιστον 4 εκ. λίρες (δηλαδή 4,5 εκ. ευρώ) διαθέσιμα σε ρευστό εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Νίκολα Κάλινιτς στην Ντνίπρο έναντι 6 εκ. λιρών (δηλαδή 6,85 εκ. ευρώ). Οι Ουκρανοί αύξησαν την προσφορά τους τις τελευταίες 48 ώρες και ο Κροάτης επιθετικός είναι κοντά να κλείσει ακόμη και σήμερα στην Ντνίπρο. Έτσι ο Κιν ετοιμάζει μία προσφορά 4 εκ. λιρών (δηλαδή 4,5 εκ. ευρώ) για τον μικρό Πορτογάλο winger Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ. Η πρώτη προσφορά που είχε γίνει στην ελληνική ομάδα είχε απορριφθεί τον προηγούμενο μήνα, καθώς ο ΠΑΟΚ αξιώνει τουλάχιστον 6 εκ. λίρες (δηλαδή 6,85 εκ. ευρώ) για τον παίκτη. Ωστόσο τώρα η Μπλάκμπερν επανέρχεται με τη νέα προσφορά της. Ο Κιν θεωρεί ότι ο διεθνής Πορτογάλος Βιεϊρίνια μπορεί να δώσει επιπλέον ποιότητα στα άκρα της ομάδας του. Όπως και να έχει ο Κιν έχοντας τα λεφτά από τη μετακίνηση του Κάλινιτς μπορεί να κινηθεί στην αγορά και ίσως κτυπήσει ακόμη και τον Ισπανό θρύλο, Ράουλ».

Η «Vitalfootball.co.uk» από την πλευρά της, υπογραμμίζει για την υπόθεση Βιεϊρίνια: «Η Μπλάκμπερν προσπαθεί να αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ τον winger Βιεϊρίνια έχοντας καταθέσει πρόταση 3,5 εκ. λίρες (δηλαδή 4 εκ. ευρώ) για τον παίκτη. Οι Ρόβερς φιλοδοξούν ότι ο Βιεϊρίνια θα ακολουθήσει τους Ράντοσλαβ Πέτροβιτς και Ντέιβιντ Γκουντγουίλι που πέρασαν την πόρτα του Ewoodpark, καθώς και οι δύο συμφώνησαν και βρίσκονται στην τελική ευθεία της μετακίνησής του (ιατρικά τεστ και άδεια εργασίας). Οι Ρόβερς θα γνωρίζουν στη διάρκεια της ημέρας ποια είναι η κατάληξη στην πρόταση που έκαναν για τον Βιεϊρίνια, καθώς θέλουν να κλείσουν τις μεταγραφές τους το συντομότερο δυνατόν».

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Χοακίν Μπογκοσιάν. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ανήκει στην Σάλτσμπουργκ, η οποία σκοπεύει να τον παραχωρήσει. Ο ύψους 1,97 μέτρων επιθετικός μελετάται από την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου» του Βορρά. Τέλος, μεγάλη ζήτηση υπάρχουν για τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα με την Βαλερένγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.