Το πρώτο δίτερμα του “ICE MAN” (vid)

Αποστολή: Μανώλης Βογιατζάκης Τη Δευτέρα, ο Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν, έδειξε ένα μικρό μέρος των ικανοτήτων του στο σκοράρισμα.

Αποστολή: Μανώλης Βογιατζάκης
Τι κι αν έφτασε στη Σλοβενία μόλις το πρωί της Κυριακής… Τι κι αν όλοι περίμεναν τις πρώτες μέρες να αρκεστεί σε ειδικό, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Τελικά διέψευσε τους πάντες. Τη δεύτερα, ο Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν, αφού πρώτα συμμετείχε στο πρωινό τρέξιμο στο δάσος ακολουθώντας τους συμπαίκτες του, στη συνέχεια έδειξε ένα μικρό μέρος των ικανοτήτων του στο σκοράρισμα. Κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης άσκησης, οι ποδοσφαιριστές ήταν χωρισμένοι σε ζευγάρια, έκαναν το 1-2 και σούταραν ο καθένας σε μία εστία (μία κατά μέτωπο και μία έξτρα στα πλάγια).

Ο Ισλανδός σούπερ σταρ πέτυχε 5 γκολ, έχοντας ορισμένα εντυπωσιακά τελειώματα, ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρών και στο δίτερμα που έγινε στο μισό γήπεδο. Ο έμπειρος άσσος δεν έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης κι έτσι δεν είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά με την απλότητα που αγωνιζόταν, έδειξε ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου του. Έδινε τη μπάλα με τη μία, έκανε γρήγορα κίνηση στο χώρο και μοίραζε σωστά στα πλάγια, ακούγοντας τα “μπράβο” του Χιμένεθ.

O “Ice Man” έπαιζε στην ίδια ομάδα με τους Κατσέτη, Χέλγκασον, Κοντοέ, Κλωναρίδη, Σιαλμά και Μπέλεκ. Έτσι πήραμε μια πρώτη …γεύση από τον σπουδαίο αυτόν ποδοσφαιριστή, έστω και σε προπόνηση. Παρακολουθήστε το βίντεο που εξασφάλισε για εσάς το novasports.gr και δείτε τον Γκουντγιόνσεν στην πρώτη του προπόνηση με στα κιτρινόμαυρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.