Φροντιστήριο από Βαλβλέρδε (vid)

Αποστολή: Νίκος Γαβαλάς Μία ημέρα μετά τον φιλικό αγώνα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε φροντιστήριο στους ποδοσφαιριστές του.

Αποστολή: Νίκος Γαβαλάς
Μία ημέρα μετά τον φιλικό αγώνα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε φροντιστήριο στους ποδοσφαιριστές του. Επιχείρησε να τους θυμίσει όλα είχαν διδαχθεί στο Ζέεφελντ, αλλά δεν τα “έβγαλαν” στην αναμέτρηση του Βελγίου.

Στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας στο Έρμελο, ο Ισπανός τεχνικός έκανε ασκήσεις τακτικής, ζητώντας διαρκώς κίνηση στο χώρο και πίεση στο ύψος της αντίπαλης περιοχής, «Η πίεση ξεκινάει απ’ τον επιθετικό. Όταν έχουμε τη μπάλα, κάνουνε παιχνίδι μπροστά. Τα μπακ πρέπει να ανεβαίνουν και να βοηθούν. Οι στόπερ να μη δίνουν απρόσεκτες κοντινές πάσες, χωρίς δύναμη. Πρέπει να έχουμε κατοχή και να κάνουμε κίνηση στο χώρο. Όταν παίρνουμε τη μπάλα, κάνουμε επίθεση. Να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας και να περνάμε τη μπάλα μπροστά», ήταν μερικές απ’ τις οδηγίες του Βαλβέρδε προς τους ποδοσφαιριστές του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όταν έδινε τις οδηγίες, είχε παρατάξει στο γήπεδο τις δύο ενδεκάδες που χρησιμοποίησε κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ωστόσο, δεν έπαιξαν διπλό, καθώς προτίμησε να τους εξηγεί και να τους υπενθυμίζει τι ακριβώς θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Στην μία ομάδα ήταν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Βαλεριάνος, Μοντέστο, Σουμπίνιο, Χαβίτο, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Πάντελιτς και στην άλλη οι Μανιάτης, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Γκρίμπιτς, Ριέρα και Κάταϊ. Να διευκρινίσουμε πως ο Τζιμπούρ προπονήθηκε μόνο για μισή ώρα, καθώς παρουσίασε συμπτώματα κρυολογήματος χωρίς να έχει ανεβάσει πυρετό. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο ν’ αποχωρήσει απ’ την προπόνηση. Μάλιστα, μετέβη αμέσως στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει ο Ολυμπιακός στο Έρμελο, ώστε να ξεκουραστεί. Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Φέισα, Φουστέρ, Γέστε και Γκαλίτσιος, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί απ’ την αποστολή της αναμέτρησης στο Βάρεγκεμ.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προπονηθούν, αφού την Τρίτη στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την Βέρντερ Βρέμης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μέπεν της βορειοδυτικής Γερμανίας και θα μεταδοθεί απευθείας απ’ το novasports 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.