Ορίστηκε η νέα ΚΕΔ

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επισημοποίησε τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επισημοποίησε τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, της οποίας σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA προΐστανται δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Πρόεδρος, λοιπόν, είναι ο Γιώργος Σαρρής (πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου), ο οποίος πρότεινε για αντιπρόεδρο το Χρήστο Σάββα (ΕΠΣ Κοζάνης) και μέλη τους Κύρο Βασσάρα, Θανάση Μπριάκο και Γιώργο Δούρο.

Ακόμη, το Δ.Σ. αποφάσισε να μη θέσει σε εφαρμογή την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας για υποβιβασμό της ΠΑΕ Ιωνικός, αφού η πειραϊκή ομάδα ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι απέσυρε την προσφυγή της στο Εφετείο Αθηνών. Επίσης, θα ζητηθεί (ήταν αίτημα της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής) από τη FIFA παράταση της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 μόνο για τη διεξαγωγή των πλέι οφ της Β΄ Εθνικής ως την 1/8/2011 (αντί της 30/7/2011 που αρχικά συγκατατέθηκε η FIFA ). Τέλος, στο σημερινό Δ.Σ. συζητήθηκαν οι τροποποιήσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, που θα τεθούν σε ισχύ μετά την αυριανή Γενική Συνέλευση


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.