Ωρα συμπερασμάτων με Παναιτωλικό

Η ώρα των πρώτων συμπερασμάτων για τον Σάκη Τσιώλη, έφτασε! Λίγο πριν η αποστολή του Αρη αναχωρήσει από το Καρπενήσι (Παρασκευή μεσημέρι), θα διεξαχθεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι.

 Η ώρα των πρώτων συμπερασμάτων για τον Σάκη Τσιώλη, έφτασε! Λίγο πριν η αποστολή του Αρη αναχωρήσει από το Καρπενήσι (Παρασκευή μεσημέρι), θα διεξαχθεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Τούτη τη φορά αντίπαλος θα είναι ο πολλά υποσχόμενος, νεοφώτιστος Παναιτωλικός, σ΄ ένα ματς στο οποίο ο προπονητής των κιτρίνων θα έχει την ευκαιρία να κάνει τη σύνοψη των όσων έγιναν όλο αυτό το διάστημα στη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, βγάζοντας ουσιαστικά τα πρώτα συμπεράσματα για το σημείο ετοιμότητας της ομάδας του.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:30 της Πέμπτης  και αναμένεται να την παρακολουθήσουν και πάλι αρκετοί φίλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Καρπενήσι, προκειμένου εκτός των άλλων να πάρουν και ισχυρές δόσεις δροσιάς, καθώς η θερμοκρασία στη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι αισθητά χαμηλότερη σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας. Πρόκειται για το τρίτο καλοκαιρινό φιλικό του Αρη, μετά το 1-0 επί του Ατρόμητου και το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Κέρκυρα. Απόντες από την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες θα είναι ο τραυματίας Μιχάλης Σηφάκης (υπέστη εξάρθρωση στον παράμεσο του δεξιού του χεριού) και ο Σάκης Πρίττας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στη βάση τους το απόγευμα της Παρασκευής, το Σάββατο θα έχουν ρεπό, ενώ από την Κυριακή θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το μεγάλο φιλικό με την Πενιαρόλ, το βράδυ της Τρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ως γνωστόν την Τετάρτη οι κίτρινοι θα μεταβούν στο Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα δώσουν μια σειρά φιλικών αγώνων (απ΄ ευθείας όλα από τη NOVA).
 
ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Η καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της απόκτησης του επιθετικού ο οποίος θα σηκώσει στις πλάτες του το βάρος του σκοραρίσματος, είναι ήδη αρκετά μεγάλη, ωστόσο έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο Τσιώλης είναι αποφασισμένος να περιμένει όσο χρειαστεί, προκειμένου να καταλήξει στη καλύτερη δυνατή επιλογή. Στο πλαίσιο αυτό έρχεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου ο οποίος όσο δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, τόσο θα απασχολεί τον Θεσσαλό τεχνικό. Υπάρχει βέβαια και το θέμα με τον Βαγγέλη Μάντζιο και ουσιαστικά εάν δεν προκύψει κάποιο όνομα τύπου Λιντς, ένας από τους δύο (ευελπιστούν οι άνθρωποι του Αρη) ότι τελικά θα ντυθεί στα κίτρινα.

ΕΝΘΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΑΤΣΙΟ
Η ανακοίνωση της φιλικής αναμέτρησης με τη Λάτσιο στις 7 Αυγούστου στην Ιταλία, έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του Αρη. Τέτοια μεγάλα παιχνίδια με ομάδες όπως η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε μέρα οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό το συγκεκριμένο ματς αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.