Προπόνηση, υπό το βλέμμα του προέδρου (vid)

Για πρώτη φορά, μετά από πέντε ημέρες στο Μοράβσκε Τόπλιτσε, η ΑΕΚ άλλαξε γήπεδο προπόνησης.

Αποστολή: Μανώλης Βογιατζάκης
Για πρώτη φορά, μετά από πέντε ημέρες στο Μοράβσκε Τόπλιτσε, η ΑΕΚ άλλαξε γήπεδο προπόνησης. Από το Οντράντσι, στο οποίο θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της σεζόν, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου γυμνάστηκαν στο στάδιο “Μούρα”. Το παρών στην προπόνηση έδωσε για πρώτη φορά και ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος έφτασε στη Σλοβενία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, συνοδευόμενος απ’ τον τεχνικό διευθυντή, Άρναν Γκρέταρσον, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Καπετανάκη και τον πρόεδρο των Supporters, Μάκη Κασνακίδη. Οι τέσσερις άνδρες παρακολούθησαν την προπόνηση, ενώ αναμένεται μέσα στη μέρα να συζητήσουν με τον Μανόλο Χιμένεθ τόσο το θέμα της μεταγραφής του Σάββα Γκέντσογλου στη Γκενκ, όσο και όλα τα υπόλοιπα τρέχοντα ζητήματα της Ένωσης.

Ο Ισπανός προπονητής, μετά την άσκηση …κυνηγητού (υπάρχει σχετικό θέμα και βίντεο) χώρισε τους παίκτες σε τρία γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα.
Με την ομάδα των “μαύρων” ήταν οι: Γεωργέας αριστερά, ο Εγγλέζου δεξιά, Δέλλας στο κέντρο της άμυνας. Γκέντσογλου – Κλωναρίδης στη μεσαία γραμμή, Κάρλος μπροστά τους και οι Λεονάρντο – Νικόλτσης στην επίθεση.
Οι “κόκκινοι” ήταν οι:Καράμπελας – Τσουκαλά στα άκρα της άμυνας, με τον Μανωλά στόπερ. Αγκιρίμπα, Καφές, Γκερέϊρο στη μεσαία γραμμή, με τους Λυμπερόπυλο – Σιαλμά στη γραμμή κρούσης.

Η τρίτη ομάδα φορούσε πράσινα και αποτελούνταν απ’ τους Κοντοέ – Κατσέτη, δεξιά και αριστερά στην άμυνα, με τον Χέλγκανσον στον άξονα. Ο Γρηγόρης Μάκος στο κέντρο και στην επίθεση τον Λαγό αριστερά, τον Μπερνς δεξιά και τον Μπελεκ στην κορυφή.

Για μια ακόμα φορά το δίτερμα έγινε στο μισό γήπεδο, δείγμα του ότι ο Χιμένεθ θέλει οι παίκτες του να βελτιωθούν στην κυκλοφορία της μπάλας και στην διαρκή κίνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.