Συνάντηση Παπανδρέου-Πλατινί στις 26 Ιουλίου

Ο Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 26 Ιουλίου στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 26 Ιουλίου στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου
  
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος επικεφαλής κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 26 Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, πριν από λίγο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η επίσκεψη του κ. Πλατινί και του κλιμακίου της ΟΥΕΦΑ στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, με θέμα το συντονισμό των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του.

Αυτό αποδεικνύει ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα στο να υπάρχει επικοινωνία Πολιτείας κάτι το οποίο πλανάτε σαν δαμόκλειος σπάθα πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά δεν κινδυνεύουν οι ελληνικές ομάδες με αποκλεισμό από ευρωπαϊκές διοργανώσεις εάν συμβεί κάτι τέτοιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.