Τα καλύτερα στο τέλος

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα απασχολεί την ΑΕΚ, που ψάχνει για επιθετικό, ενώ από την άλλη φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ντουγκλάο για τον στόπερ που ζήτησε ο Χιμένεθ. Αυτη θα ενεργοποιηθεί αν η Καβάλα τιμωρηθεί με υποβιβασμό.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα απασχολεί την ΑΕΚ, που ψάχνει για επιθετικό, ενώ φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ντουγκλάο. Αυτη θα ενεργοποιηθεί αν η Καβάλα τιμωρηθεί με υποβιβασμό. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει έναν ακόμη στόπερ, ενώ δεδομένη είναι η ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο Φιγκερόα προτάθηκε για δεύτερη φορά στους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι τώρα είναι πολύ πιθανό να κυνηγήσουν την απόκτησή του. Ο Αργεντινός φορ είχε έρθει κοντά στον Άρη, αλλά αρνήθηκε το συμβόλαιο 300.000 που του πρότεινε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία δοκιμασμένη λύση και έναν επιθετικό με εμπειρία και ικανότητα στο σκοράρισμα. Αν μάλιστα, καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τη Ροσάριο Σεντράλ, τότε ίσως υπάρχουν εξελίξεις.

Για το θέμα του κεντρικού αμυντικού, η Ένωση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ντουγκλάο. Ο Χιμένεθ θέλει ακόμη ένα στόπερ, καθώς πέραν του Δέλλα οι υπόλοιποι στερούνται εμπειρίας και ο Βραζιλιάνος της Καβάλας θεωρείται εξαιρετική λύση. Για να προχωρήσει, όμως, θα χρειαστεί να αποχαιρετήσει η ομάδα της Μακεδονίας τη Σούπερ Λίγκα λόγω της εμπλοκής της στην υπόθεση με τα “στημένα” παιχνίδια.

Το όνομα του Ρουμπέν Πουλίδο παραμένει στο προσκήνιο, αφού ο παίκτης αρέσει στον Ισπανό τεχνικό, ενώ το νέο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Μάνιους Τροστ. Ο 24χρονος Δανός ανήκει στην Τζένοα, αλλά δεν υπολογίζεται και πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.