“Θα επιστρέψω μόνο για την ΑΕΚ”

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Αλ Αϊν, ο Νάτσο Σκόκο μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr!

Παίκτης της Αλ Αϊν είναι πλέον και επίσημα ο Νάτσο Σκόκο που υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την ομάδα από το Ντουμπάι. Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του και τόνισε πως αν επιστρέψει κάποια μέρα στη χώρα μας, θα το κάνει μόνο για την ΑΕΚ!

“Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη που μου έδειξε στο διάστημα παραμονής μου στην ομάδα. Θέλω να ξέρουν ότι εάν ποτέ επιστρέψω στην Ελλάδα θα το κάνω μόνο για να παίξω και πάλι στην ΑΕΚ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα για τη συνεργασία μας”.

“Θα ήθελα πολύ να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της βίας. Να είστε σίγουροι ότι η βία, δε λύνει ποτέ τα προβλήματα”.

“Η μεταγραφή μου στην Αλ Αϊν αποτελεί μια ξεχωριστή πρόκληση στην καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να τους δικαιώσω που με επέλεξαν.”

“Ήθελα απ’ την πρώτη στιγμή να βοηθήσω την ΑΕΚ, ακόμα και με την αποχώρησή μου απ’ την ομάδα. Γι’ αυτό, όπως ξέρετε δεν έφυγα ελεύθερος, αλλά αντίθετα η ΑΕΚ είχε σημαντικά οικονομικά ωφέλη από τη μεταγραφή μου.”.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον προπονητή (σσ. Νικολαϊδης και Δώνης) που με έφεραν πριν από χρόνια στην ομάδα. Επίσης οφείλω ένα ευχαριστώ στον Μανόλο Χιμένεθ, δίπλα στον οποίο έμαθα πολλά.”, ήταν τα λόγια του Σκόκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.