Αδαμίδης: “Γεννιέται κάτι μεγάλο…”

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο των Σπατών από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη και τον Μάκη Κασνακίδη, έχουν μέλη των Supporters.

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο των Σπατών από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη και τον Μάκη Κασνακίδη, έχουν μέλη των Supporters.

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο Αδαμίδης ρωτήθηκε από τα μέλη των Supporters σχετικά με την προοπτική αυτού του εγχειρήματος με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει: «Και μέσω των Supporters και μέσω της ομάδας που φτιάχνουμε, γεννιέται στην ΑΕΚ κάτι μεγάλο. Ο κόσμος καλείται να το στηρίξει. Τα πρώτα δείγματα, από τους Supporters, είναι θετικά. Πήγαμε σε αρκετές επαρχιακές πόλεις και στην Κύπρο. Σύντομα θα πάμε στην Κομοτηνή. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος της ΑΕΚ ότι με αυτό το πλάνο η ΑΕΚ ή θα επιβιώσει ή θα πεθάνουμε»!

Σχετικά με το θέμα και την καταπολέμηση της βίας ο Αδαμίδης τόνισε: «Παραλάβαμε μια ΠΑΕ σε χαώδη κατάσταση. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και να μειώσουμε τα έξοδα. Έχουμε πει ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην κρίση. Φέτος ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά κατακτήσαμε το κύπελλο. Φέτος υπήρξε τεράστια διαφορά απ’ ότι πέρυσι μέσα στα αποδυτήρια. Όλοι κατάλαβαν σε ποια ομάδα παίζουν και τι σήμα φοράνε. Θέλουμε να κτίσουμε μια ΑΕΚ με Έλληνες παίκτες.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα μπορούν να ελέγχουν τα πάντα. Να εκλέγουν και να ασκούν διοίκηση. Θα αποτελέσουμε τροχοπέδη αν κάποιος τυχαίος επιχειρήσει να αναλάβει την ΑΕΚ. Θέλω να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα. Είναι μια κατάσταση δύσκολη, αλλά αναστρέψιμη. Δεν έγινα ΑΕΚ για τα πρωταθλήματα. Είμαστε ΑΕΚ γιατί είμαστε διαφορετικοί. Και θέλουμε μια ΑΕΚ δυνατή που να μην μπορεί κανείς την πειράξει στο παρασκήνιο. Μέσω του πλάνου των Supporters και της ανταγωνιστικής ομάδας που φτιάχνουμε, γεννιέται κάτι μεγάλο. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν υπάρχει κανείς άλλος. Πρέπει να αποφασίσουμε τι ΑΕΚ θέλουμε. Μια ΑΕΚ που να στοιχίζει τρια ή 30 εκατομμύρια Ευρώ. Το όραμα είναι η ΑΕΚ, όχι οι τίτλοι. Μια ΑΕΚ που θα μεγαλουργήσει μέσω του κόσμου της».
 
Για την βία: «Η πολιτεία δεν έχει σκύψει σοβαρά πάνω στο πρόβλημα της βίας. Είπα και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού πως αν πιάνατε τους λίγους που έκαναν επεισόδια στο κύπελλο και τους στέλνανε σε δικάσιμο και την επομένη στην φυλακή, δεν θα γινόταν ποτέ ξανά τίποτα. Το να βάζουν πρόστιμα στην ομάδα, σημαίνει πως ότι οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ δεν θα πληρωθούν. Το είπα και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Αν η αστυνομία δεν αποφασίσει να κάνει το αυτονόητο, τότε δεν γίνεται τίποτα. Εμείς αν τους απομονώσουμε, δεν θα κάνουν τίποτα. Θα υπάρξει από την νέα σεζόν ηλεκτρονικό εισιτήριο. Είμαστε σε συνεννόηση με τους οργανωμένους. Του χρόνου θα είμαστε και πάλι στο ΟΑΚΑ, αλλά θα είναι ανοικτό μόνο το κάτω διάζωμα».
 
Για το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια: «Για το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι μαζί και προσπαθούμε για το κοινό συμφέρον. Είμαστε αισιόδοξοι. Σε λίγο καιρό θα έχουμε ολοκληρώσει τον φάκελο μας».
 
Για την υπόθεση Ψωμιάδη: «Θα κυνηγήσουμε το θέμα μέχρι τέλους. Όποιος κλέβει λεφτά από την ΑΕΚ, θα μας βρίσκει μπροστά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.