Κίνι: “Να χτυπήσει το τηλέφωνο…”

Ο Κίνι δήλωσε πως περιμένει τηλεφώνημα από την ΑΕΚ για να προχωρήσει το θέμα της μετεγγραφής του από την Αλκοκόρν

Ο Κίνι δήλωσε πως περιμένει τηλεφώνημα από την ΑΕΚ για να προχωρήσει το θέμα της μετεγγραφής του από την Αλκοκόρν. «Μίλησα με τον μάνατζέρ μου και μου μετέφερε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, μου είπε όμως πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμη. Μου είπε όμως ότι εκτιμά πως θα έχει σύντομα νέα από την ΑΕΚ. Περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο και να έχει να μου πει ευχάριστα νέα, γιατί θέλω να κάνω αυτό το βήμα. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά και τον χειμώνα», δήλωσε στη Sportday ο Ισπανός στράικερ.

Και πρόσθεσε: «Μου είπε επίσης ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν που δεν παίζουν στην Ευρώπη και κρούση από μία ρουμανική ομάδα που συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ και δύο τουρκικές, από τις οποίες η μία παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά στην Ευρώπη παίζει και η ΑΕΚ και πραγματικά πιστεύω πως είναι μία πολύ ελκυστική επιλογή. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο Κίνι είναι βέβαιος ότι το οικονομικό δεν θα σταθεί εμπόδιο στην μετεγγραφή του στην ΑΕΚ. «Δεν νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα με τις απαιτήσεις της Αλκορκόν, βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση ο μάνατζέρ μου για να μπορέσω να αποδεσμευτώ με το χαμηλότερο δυνατό ποσό» είπε. 

Ο Ισπανός έχει μάθει αρκετά πράγματα για την ΑΕΚ: «Ξέρω ότι ο Ματέος επέστρεψε στην Ισπανία ευχαριστημένος από την εξάμηνη παραμονή του στην ΑΕΚ και αυτό είναι σημαντικό. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να ξενιτεύεται, αλλά είναι διαφορετικό όταν γνωρίζει ότι οι συστάσεις ενός συμπατριώτη του είναι οι καλύτερες. Θα μιλήσω με τον Ματέος για να τον ρωτήσω τα πάντα για την ΑΕΚ και τη χώρα, αν και νομίζω ότι η Ελλάδα δεν διαφέρει πολύ από την Ισπανία. Ίσως η γλώσσα να είναι ένα εμπόδιο στην αρχή, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω με τα φτωχά αγγλικά μου, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Σίγουρα θα ρωτήσω και τον Μανόλο, αν προχωρήσει το θέμα, αλλά και τον Μίτσελ για την εμπειρία του» δήλωσε. 

Από την πλευρά του ο Αμπραάμ Παθ, ο οποίος ο οποίος επίσης βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, τόνισε για την υπόθεσή του: «Ενημερώθηκα αυτή την εβδομάδα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και περιμένω νέα. Είμαι περήφανος που με θέλει ο Μανόλο, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι θα ήταν σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, αν προχωρούσε το θέμα και ερχόμουν. Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του, αλλά θα το ήθελα, όλος ο κόσμος εδώ στην Ισπανία μιλάει με καλά λόγια για τον Μανόλο. Γνωρίζω από άλλους παίκτες ότι χειρίζεται πολύ καλά τα αποδυτήρια, δουλεύει πολύ με την ομάδα. Εξάλλου κάθε παίκτης βλέπει θετικά μία πιθανή πρόταση, όταν γνωρίζει ότι τον θέλει ο προπονητής και έχει ζητήσει την απόκτησή του».

Στο μεταξύ δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα των Κάλα και Χοσέ Κάρλος από τη Σεβίλλη. Ο μάνατζέρ τους, αποκάλυψε ότι: «Δεν έχει επικοινωνήσει εκ νέου ο Χιμένεθ μαζί μου μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ούτως ή άλλως, γνωρίζει ότι οι όποιες αποφάσεις για τους δανεικούς θα ληφθούν τον Αύγουστο. Μόλις τώρα πήρε προπονητή η Σεβίλλη. Ούτε για τον Χοσέ Κάρλος με έχει ξαναρωτήσει ο Χιμένεθ, αλλά αυτός είναι πιθανότερο να παραχωρηθεί. Νομίζω πως ο Κάλα θα μείνει» είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.