MVP o Κουρμπέλης, πιο εύστοχος ο Χατζηθεοδωρίδης

Για άλλη μια σεζόν, το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους πολυτιμότερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Για άλλη μια σεζόν, το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους πολυτιμότερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Ο αρχηγός των Πράσινων συγκέντρωσε 332 βαθμούς αξιολόγησης και βρίσκεται στη 18η θέση μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών της Σούπερλιγκ (πρώτος είναι ο Φορτούνης), ενώ στο evaluation index o Εργκούς Κάτσε είναι στην κορυφή της λίστας των Πράσινων (25ος στο πρωτάθλημα). 

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού είναι ο Φεντερίκο Μακέντα με 8 γκολ σε 25 παιχνίδια και ακολουθούν με τέσσερα γκολ οι Ματίας Γιόχανσον και Γιάννης Μπουζούκης, ενώ τρία τέρματα έχουν σκοράρει οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Πάντως ο τελευταίος είναι ο πιο εύστοχος παίκτης του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα, καθώς έχει πετύχει τρία γκολ σε 8 τελικές προσπάθειες! Δηλαδή 1 γκολ ανά 2,7 σουτ. 

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει κάνει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (37) και ακολουθούν οι Μακέντα (36) και Χατζηγιοβάνης (24), ενώ ο τελευταίος μαζί με τον Ιταλό φορ είναι πρώτοι στη λίστα των ασίστ με 4.

Στα κλεψίματα, ο Εμάνουελ Ινσούα είναι στην πρώτη θέση με 60 (52 ο Κουρμπέλης, 40 ο Μπουζούκης), στις επεμβάσεις ο Φάνης Μαυρομμάτης έχει κάνει τις περισσότερες (54) και στα λάθη ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν πιο …απρόσεκτος με 140 (131 ο Χατζηγιοβάνης, 113 ο Ινσούα).

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν ο ποδοσφαιριστής που μοίρασε τις περισσότερες πάσες (169) στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και ο Μπουζούκης αυτός που κέρδισε τα πιο πολλά φάουλ (61). 

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε 44 βαθμούς στο γήπεδο (33 λόγω των ποινών) και σκόραρε 34 γκολ σε 255 τελικές προσπάθειες (1 γκολ ανά 7,5 τελικές προσπάθειες), μοίρασε 1386 πάσες και 19 ασίστ, έκανε 1205 λάθη, δέχθηκε 79 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.