Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα 1-1 (3-4 πεν): Τελικός μέσω πέναλτι! (HLS)

Με πρωταγωνιστή τον Τερ Στέγκεν οι Καταλανοί, δίχως τον τραυματία Μέσι, κατέβαλαν την αντίσταση των Βάσκων και αναμένουν στον τελικό του Super Cup την Κυριακή είτε τη Ρεάλ Μαδρίτης είτε την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Μπαρτσελόνα, από την οποία απουσίασε ο τραυματίας Μέσι αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, με τους Βάσκους να έχουν επιθετική δραστηριότητα στο πρώτο 20λεπτο, αλλά να υποχωρούν από εκεί και πέρα.

Στο 39′ ο Μπρέιθγουεϊτ είδε την κίνηση του Γκριεζμάν, ο Γάλλος σέντραρε στην “καρδιά” της περιοχής της Σοσιεδάδ, με τον Ντε Γιονγκ να βρίσκει δίχτυα κόντρα στους Βάσκους, όπως είχε κάνει και στον αγώνα πρωταθλήματος στις 16 Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο ημίχρονο εκκίνησε με πέναλτι για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αφού ο Ντε Γιονγκ βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Ογιαρθάμπαλ έκανε το 1-1, ευστοχώντας στο 17ο πέναλτι της καριέρας του.

Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης δεν σημειώθηκαν αξιοσημείωτες ευκαιρίες, ενώ στην παράταση και δη στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Γκριεζμάν να αστοχεί εξ επαφής στο 112′ και τον Γιανουζάι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 118′.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Τερ Στέγκεν είχε απάντηση σε δύο εκτελέσεις, ο Ρίκι Πουτς με το τελευταίο πέναλτι έστειλε την Μπαρτσελόνα στον τελικό της Κυριακής, με συνολικό σκορ 3-4. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γοροσάμπελ (90′ Θαλδούα, 120+1 Μπαουτίστα), Θουμπέλδια, Λε Νορμόν, Μονρεάλ, Γκεβάρα (105′ Θουμπιμέντι), Γουρίδι (81′ Μπαρενετσέα), Μερίνο, Ογιαρθάμπαλ (αρχ.), Πορτού (103′ Γιανουζάι), Ίσακ (90′ Γουίλιαν Ζοζέ)

Προπονητής: Ιμανόλ Αλγουαθίλ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγέθα (114′ Φίρπο), Αραούχο, Λονγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (αρχ.) (90′ Πουτς) , Ντε Γιονγκ, Πέδρι (90′ Πιάνιτς), Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπρέιθγουεϊτ (79′ Τρινκάο)

Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.