Σούπερ Καπ Ισπανίας: Η Ρεάλ πήρε το “κλάσικο” και την πρόκριση στον τελικό (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας της Μπαρτσελόνα στην παράταση με σκορ 3-2. Αυτή ήταν η ένατη νίκη των "μερένγκες" επί των "μπλαουγκράνα" σε δεκαπέντε ματς στη διοργάνωση

Οι επιθετικές αρετές των Καρίμ Μπενζεμά, Βινίσιους ήταν ευδιάκριτες από την αρχή του ματς στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, που ήταν “κλάσικο”…

Αποδείχθηκαν μάλιστα καθοριστικές στη φάση του 26ου λεπτού όταν ο Γάλλος έκλεψε τη μπάλα από το Μπουσκέτς κι ετοίμασε με ωραία μεταβίβαση την εξέλιξη για το Βραζιλιάνο.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολευόταν να γίνει απειλητική, ωστόσο η παρουσία του Λουκ ντε Γιονγκ στην περιοχή ήταν ενοχλητική για τον Τιμπό Κουρτουά. Στις πρώτες δύο περιπτώσεις οι κεφαλιές του Ολλανδού σταμάτησαν στα γάντια του Βέλγου, όμως στο 42ο λεπτό, πιέζοντας την απομάκρυνση του Μιλιτάο, η μπάλα εξοστρακίστηκε στο απλωμένο πόδι του προσφέροντας την ισοφάριση στην ομάδα του Τσάβι.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Στο δεύτερο μέρος ο Τσάβι έδωσε χώρο στα “νιάτα” της ομάδας. Πέδρι, Εζαλζούλι, Ανσού Φατί ανέλαβαν δράση και η Μπαρτσελόνα πήρε τον πρώτο λόγο. Ήταν όμως ξανά η ποιότητα του Καρίμ Μπενζεμά εκείνη που “μίλησε”. Ο Γάλλος είχε δοκάρι στο 69ο λεπτό κι έδωσε προβάδισμα στο 72ο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ανσού Φατί στο 84ο λεπτό σε ακόμη περίπτωση υπενθύμισε το σπάνιο ταλέντο του, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά και στέλνοντας το ματς στην παράταση. Χωρίς ιδιαίτερες εμπνεύσεις, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να αποδειχθεί απειλητική για τον Κουρτουά και να βρει απάντηση στο γκολ του Φεντερίκο Βαλβέρδε που πραγματοποίησε το 3-2 το οποίο έστειλε τους “μερένγκες” στον τελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.