Η Νοβάρα δίνει την ευκαιρία στον Κατίδη

Ο ιδιοκτήτης της Νοβάρα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Γιώργος Κατίδης είναι μια ανάσα από τη μετακίνησή του στον ιταλικό σύλλογο.

Ο ιδιοκτήτης της Νοβάρα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Γιώργος Κατίδης είναι μια ανάσα από τη μετακίνησή του στον ιταλικό σύλλογο. Ο Μάσιμο Ντε Σάλβο μάλιστα δήλωσε ενήμερος για τη γνωστή χειρονομία του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο ματς της ΑΕΚ με τη Βέροια και υποστήριξε ότι ήταν ένα σοβαρό λάθος, το οποίο ο Κατίδης πρέπει να συνειδητοποιήσει.

Οι δηλώσεις του Ντε Σάλβο:

«Αυτές τις μέρες ολοκληρώνουμε μία μεταγραφική επιχείρηση σημαντική για μας από τεχνικής πλευράς. Θα αποκτήσουμε τον ποδοσφαιριστή Κατίδη, ποιοτικό μέσο γεννημένο το 1993. Την περασμένη σεζόν το παιδί μπήκε στα χρονικά για ένα περιστατικό σοβαρό όσο και ανόητο. Πανηγυρίζοντας μετά από ένα γκολ στο πρωτάθλημα προέβη σε ένα ”saluto romano” το οποίο θύμισε με θλίψη οδυνηρές στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας.

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να υποβαθμίσουμε τη χειρονομία, την οποία καταδικάζουμε ως ασεβή για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που υπέφεραν και πλήρωσαν τη ζωή τους για ψεύτικα ιδανικά και μύθους. Ωστόσο είδαμε ένα παιδί που είχε ανοήτως άγνοια για τη χειρονομία που έκανε, αλλά που τώρα επιτέλους έχει συνειδητοποιήσει  απολύτως τη σημασία της και το δράμα που αντιπροσωπεύει.

Σε αυτό το παιδί σκεφτήκαμε να δώσουμε μία ευκαιρία γιατί θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό να κάνεις κάποια λάθη, αλλά άξιο να τα συνειδητοποιείς. Η πολιτική για μας παραμένει εκτός ποδοσφαίρου, η μνήμη όχι. Και πιστεύουμε ότι η έλλειψη ανοχής καταπολεμάται υπενθυμίζοντας στα παιδιά μας αυτά που συνέβησαν στην ιστορία μέχρι να μην ξανασυμβούν πια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.