Φροζινόνε: Απολύθηκε ο Νέστα

Ο παλιός Ιταλός διεθνής και πρωταθλητής κόσμου του 2006 Αλεσάντρο Νέστα, απολύθηκε από την Φροζινόνε, ομάδα της Serie B τη Δευτέρα (22/03), μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματά της.

Ο παλιός Ιταλός διεθνής και πρωταθλητής κόσμου του 2006 Αλεσάντρο Νέστα, απολύθηκε από την Φροζινόνε, ομάδα της Serie B τη Δευτέρα (22/03), μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματά της.

Ο Νέστα ανέλαβε τα ηνία της ιταλικής ομάδας στα περσινά πλέι-οφ ανόδου στη Serie A, αλλά δεν τα κατάφερε να την οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, καθώς έχασε στον καθοριστικό αγώνα με την Σπέτσια.

Στον πρώτο γύρο της εφετινής περιόδου η Φροζινόνε είχε μία αρκετά καλή παρουσία, αλλά στο δεύτερο μισό τα αποτελέσματά της την «έριξαν» στη 12η θέση, μετά και την τελευταία εντός έδρας ήττα της από τη Λέτσε με 3-0.

Η 8η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου απέχει 6 βαθμούς για τη Φροζινόνε, 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, με το ιταλικό κλαμπ να «αποχαιρετά» τον 45χρονο Νέστα μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην οποία ανέφερε πως «…ευχαριστούμε τον κόουτς για τη δουλειά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον».

«Είναι πολύ οδυνηρή απόφαση για μένα και αναρωτήθηκα πολλές φορές εάν ήταν η σωστή, αλλά νομίζω ότι χρειαζόταν ένα… σοκ στην ομάδα» τόνισε απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της Φροζινόνε, Μαουρίτσιο Στίρπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.