Κίνδυνος χρεοκοπίας για την Πίζα

Μεγαλώνουν τα προβλήματα για την Πίζα, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Δήμο της πόλης.

Μεγαλώνουν τα προβλήματα για την Πίζα, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Δήμο της πόλης. Ο Δήμαρχος, Μάρκο Φιλιπέσκι τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας δεν οδήγησαν σε συμφωνία και πλέον, ο κίνδυνος χρεοκοπίας είναι ορατός για την ιταλική ομάδα. 

Χαρακτηριστικά, δήλωσε στον ιταλικό Τύπο: «Η διαπραγμάτευση για την απόκτηση της Πίζα απέτυχε και δεν υπάρχουν τα περιθώρια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εξέφρασα σε όλους τη λύπη μου. Το μέλλον του συλλόγου πλέον είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Εάν αύριο δεν καταβληθούν οι μισθοί στους παίκτες και δεν καλυφθεί η ζημιά ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ ο ελεγκτής θα παραδώσει τα βιβλία στο δικαστήριο. Οι δυσκολίες αυτές βέβαια δεν είναι ικανές να σταματήσουν την σεζόν για εμάς όπως θα μπορούσε να συμβεί παλαιότερα. «Σαν δήμος εξετάζουμε όλα τα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε για να προστατέψουμε τις θέσεις μας».

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και του Γιώργου Μακρή βρίσκεται στη 16η θέση της Serie B, με 20 βαθμούς μετά από 18 αγωνιστικές. Ο Ιταλός τεχνικός έχει τονίσει πως θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι την τελευταία στιγμή, προσπαθώντας να τη διατηρήσει στην κατηγορία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.