Περούτζια – Σουντιρόλ 1-2 : Όταν το «καθαρό» μυαλό φέρνει ουσία! (hls)

Η νεοφώτιστη στην Serie B, Σούντιρόλ νίκησε με 2-1 στην Περούτζια με γκολ των Μαντζόκι (13') και Καρέτα (85'). Το γκολ των γηπεδούχων που είναι πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Μελκιόρι στο 50'

Ματς έντονων συναισθημάτων έγινε στο «Ρενάτο Κούρι» της Ούμπρια όπου η Περούτζια φορτωμένη με την πίεση των διαδοχικών άσχημων αποτελεσμάτων υποδέχθηκε την φορμαρισμένη – κι αήττητη στα πέντε τελευταία της ματς, Σουντ-Τιρόλ από τα Ιταλο-Αυστριακά σύνορα όπως «προδίδει» και το όνομά της.
Το γρήγορο γκολ του φιλοξενούμενων, που μπήκαν με αυτοπεποίθηση και θράσος στο μαρτς, με κεφαλιά του Μαντζόκι στον 13ο λεπτό έκανε ακόμα πιο… «βαρύ» το πεδίο για τους «Γκριφόνι» που είχαν την κατοχή της μπάλας ως το 63% (!) δίχως όμως τις φάσεις που θα απειλούσαν την εστία του Πολούτσι.
Στο 2ο ημίχρονο η Περούτζια μπήκε αποφασισμένη να πιέσει πιο ψηλά και η ισοφάριση με το εντυπωσιακό γκολ του Μελκιόρι στο 50′ – στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, καθώς είχε μπει ως αλλαγή – άλλαξε την ψυχολογία του αγώνα..
Όμως και πάλι η κατοχή της μπάλας σπάνια ξέφευγε από τα όρια της ποδοσφαιρικής φλυαρίας κι αυτό οι γηπεδούχοι το «πλήρωσαν» πολύ ακριβά καθώς δέχθηκαν το 1-2 στο 85’ στην πρώτη, ουσιαστικά, καλή προσπάθεια της Σουντιρόλ στο δεύτερο μισό του αγώνα από ένα παίκτη που πέρυσι φορούσε την φανέλα της Περούτζια τον Καρέτα!
Το τελικό σκορ βρήκε την Σουντιρόλ στα πανηγύρια και τους «Γκριφόνι» (μυθολογικοί γύπες σε σώμα λιονταριού – σύμβολο της Περούτζια) σε εφιάλτες μια σκληρής πραγματικότητας, του ουραγού στην βαθμολογία μετά από 12 αγωνιστικές


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.