Κάλιαρι – Τσιταντέλα 2-1 : Εάν έχεις τύχη, πίστη και… ρόστερ διάβαινε! (hls)

Η Κάλιαρι νίκησε με 2-1 την Τσιταντέλα στην Σαρδηνία με γκολ των Μανκούσου (72') και Μακούμπου (87'). Οι φιλοξενούμ,ενοι προηγήθηκαν με τον Ραούλ Ασένσιο στο 28'

Το αποψινό ματς στην Σαρδηνία μας έδειξε αν μη τι άλλο πως και ο φετινός ποδοσφαιρικός «μαραθώνιος» της Serie B θα έχει πολύ δρόμο και προπάντων πολλά εμπόδια – μικρά και μεγάλα – στο διάβα του που θα πρέπει να αντιμετωπίζουν οι όποιοι φιλόδοξοι στα ψηλά αλλά και τα χαμηλότερα στρώματα του βαθμολογικού πίνακα..
Η Κάλιαρι χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή ως η ομάδα με το «γεμάτο» και ικανό ρόστερ στην κατηγορία, όμως σε αυτό το πρώτο ματς της νέας σεζόν, μετά από αυτή του υποβιβασμού από την Serie A, όπου θα ήθελε να πείσει τον κόσμο της για τις φιλοδοξίες της τα… χρειάστηκε κόντρα σε μια θρασύτατη και προπάντων καλά διαβασμένη Τσιταντέλα!
Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα δευτερόλεπτα πίεσαν (!!) σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του γηπέδου. Προηγήθηκαν στο 28’ με ωραίο γκολ του Ισπανού Ραούλ Ασένσιο και ως το 65’ ήταν η ομάδα με τα καλύτερα «πατήματα» στο γήπεδο και το πιο ξεκάθαρο αγωνιστικό πνεύμα..
Η Κάλιαρι που «αγκομαχούσε» ως τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, βρήκε λύσεις (κίνηση, έμπνευση, αποτελεσματικότητα) με τις εσωτερικές αλλαγές και τις προσθήκες του Λιβεράνι από τον «πλούσιο» πάγκο του!
Από εκεί ήρθε ο 20χρονος Ζίτο Λουβούμπο ο οποίος έδωσε ενέργεια στους γηπεδούχους και την περίτεχνη σέντρα στο 72’ από την οποία προέκυψε η κοντινή κεφαλιά του εξαιρετικού σε εκείνο το χρονικό σημείο, Μανκούσου στα δίχτυα για το 1-1
Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες αλλαγές να δυναμώσουν την αίσθηση της ανατροπής την οποία έψαξαν με ζήλο ως το φινάλε και δικαιώθηκαν στο 87’ με σουτ του Κογκολέζου Μακούμπο!
Το 2-1 δικαίωσε τον προπονητή της Κάλιαρι και όσους είχαν τη διάθεση να αλλάξουν την προβληματική και κυρίως προβλέψιμη– στα πρώτα 2/3 του ματς – εικόνα των γηπεδούχων απέναντι σε μια Τσιταντέλα που της αρέσει να παίζει επιθετικά και σίγουρα θα αρέσει στον κόσμο να την βλέπει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.