Πίζα – Κρεμονέζε 3-0 : Νίκη κορυφής στο ντέρμπι! (hls)

Στην κορυφή της Serie B ανέβηκε η Πίζε νικώντας 3-0 την Κρεμονέζε στο ντέτμπι της 29ης αγωνιστικής. Δύο γκολ πέτυχε ο Τορεγκρόσα (8' πεν, 50') κι ένα ο Ρουμάνος Πούσκας

Δίκαιη με βάση την αποτελεσματικότητα και κατά διαστήματα τη διαχείριση του ματς, η νίκη για την ομάδα της Τοσκάνης που σκόραρε στις αρχές των δύο ημιχρόνων με τον Τορεγκρόσα (8’ πεν., 50’) κι αφού άντεξε στις όποιες πιέσεις των φιλοξενούμενων, έφτασε σε ένα ακόμη γκολ με τον Ρουμάνο Πούσκας στο φινάλε.
Η Κρεμονέζε προσπάθησε να πιέσει, με αρκετές λανθασμένες επιλογές στο πρώτο ημίχρονο αλλά και την μεγαλύτερή της ευκαιρία στο 39ο λεπτό όταν μέσω VAR κέρδισε πέναλτι αλλά ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Νίκολας απέκρουσε την εκτέλεση του Ζανιμάκια!
Μετά το 2ο γκολ των γηπεδούχων ο ρυθμός έγινε ακόμα πιο γρήγορος με τις δύο ομάδες να δείχνουν μέσα από καλές και άσχημες στιγμές το «βάθος» στο ρόστερ τους.
Η άμυνα της Πίζα άντεξε όταν χρειάστηκε και δύο παίκτες της που ήρθαν από τον πάγκο, ο Ντε Βίτις με τον Πούσκας συνδυάστηκαν στο 89’ έτσι ώστε ο Ρουμάνος από κοντά να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Μόνη πρώτη ομάδα της Τοσκάνης με 55 πόντους σε μια κούρσα συναρπαστική, έπειτα από 29 αγωνιστικές, καθώς την ακολουθούν η Λέτσε με 54, η Κρεμονέζε που έμεινε στους 53, η Μπρέσια στους 52 και η Μόντσα στους 51!
Θυμίζουμε, οι δύο πρώτοι πάνε απευθείας στην Serie A… Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.